Hírek

Hírek: férfi Magyar Kupa

Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében

A 1. Futsal Club Veszprém 62-szeres magyar válogatott játékosa, Tatai József az mlsz.hu-nak adott interjújában futsal pályafutása mellett többek között arról is beszélt, csapatának el kell hinnie, hogy van esélye a sikerre, és ha szerencséjük van, akkor ismét elhódíthatják a férfi Magyar Kupa-trófeát a május 11-12-én sorra kerülő négyesdöntőben.

2024. április. 30., 18:39
Futsal Magyar Kupa: Elkészült a négyesdöntő sorsolása

A férfiaknál már az elődöntőben találkozik egymással az előző kiírás arany-, és ezüstérmese, azaz a Haladás és a Berettyóújfalu, míg a nőknél külön ágra kerültek a tavalyi döntősök.

2024. április. 09., 13:36
Férfi futsal Magyar Kupa: A Haladás, a Berettyóújfalu, a Veszprém és a Maglód is bejutott a négyes döntőbe

A címvédő Haladás, a tavalyi szezonban ezüstérmes Berettyóújfalu és a három évvel ezelőtti győztes Veszprém is kettős győzelemmel jutott be a férfi futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe, míg az NB I-ben sereghajtó Maglód a hajrában szerzett góllal biztosította be a helyét a legjobb négy között.

2024. április. 04., 16:29
Férfi futsal Magyar Kupa – Előnyben a címvédő, és a Tiszaföldvár is versenyben van

Háromgólos előnyből várja a visszavágót a címvédő Haladás a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntős párharcainak első mérkőzéseit követően, és még a másodosztályú Tiszaföldvárnak is van esélye a négyes döntőbe jutásra.

2024. március. 28., 22:30
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők

Szerdán kezdődnek a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntői, amelyben a címvédő Haladás Debrecenbe látogat, és az egyetlen még talpon maradt másodosztályú Tiszaföldvár pedig az NB I-es sereghajtó Maglódot fogadja.

2024. március. 27., 13:21
Férfi futsal Magyar Kupa: Megvan a negyeddöntő sorsolása

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolása. A címvédő Haladás a Debrecennel, míg az egyetlen másodosztályú együttes, a Tiszaföldvár a Maglóddal találkozik a négyes döntőbe kerülésért.

2024. február. 27., 16:33
Futsal Magyar Kupa: Tiszaföldvári meglepetés, nyíregyházi búcsú a nyolcaddöntőben

A bajnoki alapszakaszt követően péntektől hétfőig a Magyar Kupa nyolcaddöntőivel folytatódtak a magyar futsalosok küzdelmei, melyekben nagyrészt a papírformának megfelelő eredmények születtek, néhány esetben viszont az elsőosztályú csapatok a vártnál nehezebben harcolták ki helyüket a legjobb nyolc között. A forduló meglepetéseként a másodosztályú Tiszaföldvár búcsúztatta az élvonalbeli Nyíregyházát, valamint a sereghajtó Magyar Futsal Akadémiának is sikerült megnehezítenie a Haladás továbbjutását a negyeddöntőbe.

2024. február. 20., 16:48
Futsal Magyar Kupa: döntőben a Haladás és a Berettyóújfalu

A szombathelyiek a Kecskemét ellen nyertek magabiztosan, míg az MVFC a Rubeolát múlta felül a Főnix Arénában.

2023. május. 06., 20:00
Kupadöntőre készülnek a férfi és női futsalosok

Szombaton és vasárnap a debreceni Főnix Aréna ad otthont a férfi és női futsal Magyar Kupa négyes döntőjének.

2023. május. 04., 21:57
Futsal: A nőknél a DEAC, a férfiaknál a Haladás a kupagyőztes

A DEAC női csapata megvédte tavalyi címét a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezett döntőben, míg a férfiaknál a Haladás története harmadik kupaaranyát szerezte meg.

2022. május. 08., 22:13
Futsal: Hatalmas csatában kupagyőztes a Veszprém

A Balaton Bútor FC Veszprém története során első alkalommal hódította el a futsal Magyar Kupát, miután a budapesti döntőben, a kétszer ötperces hosszabbítás végén három gólt szerezve 7-4-re legyőzte az MVFC Bererttyóújfalut.

2021. május. 23., 21:48
Futsal: A Veszprém és a Berettyóújfalu játszik a Magyar Kupáért

Szombaton kora délután lejátszották a férfi Futsal Magyar Kupa elődöntőit. Mindkét mérkőzésen érvényesült a papírforma, így vasárnap 19.30-tól a Balaton Bútor Veszprém és az MVFC Berettyóújfalu mérkőzik meg egymással az Elek Gyula Arénában a trófeáért.

2021. május. 22., 15:21
Kupadöntő előtt a férfi futsalosok

Szombaton az elődöntőket, vasárnap a döntőt rendezik meg a férfi Futsal Magyar Kupában. Az biztos, hogy nem lesz címvédés a sorozatban, a Haladás ugyanis nem jutott be a legjobb négy csapat közé.

2021. május. 21., 12:54
Futsal: Megvannak a kupadöntők helyszínei

A férfi Futsal Magyar Kupa döntőjét az Elek Gyula Arénában, a női finálét a Sterbinszky Amália Csarnokban rendezik meg.

2021. április. 27., 13:57
Futsal Magyar Kupa: MVFC-FTC a negyeddöntőben

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása, hat élvonalbeli és két másodosztályú csapat van még talpon a sorozatban.

2020. december. 03., 14:05
Elkészült a Futsal Magyar Kupa sorsolása

November 4-én mérkőznek meg egymással a csapatok a Futsal MK 3. fordulójában.

2020. október. 28., 13:37
A Haladás nagy csatában hódította el a futsal Magyar Kupát

A szombathelyiek saját közönségük előtt kétgólos előnyt szereztek a mérkőzés elején, de a Berettyóújfalu a szünetre egyenlített. A második félidei Haladás-gólokra viszont már nem érkezett válasz a másik oldalról.

2020. február. 23., 16:55
Futsal Magyar Kupa: mindkét címvédő döntőbe jutott Szombathelyen

Szombaton lejátszották a női és férfi futsal Magyar Kupa-elődöntőket a szombathelyi Aréna Savariában. A nőknél az Astra Bulls és a Szekszárd, a férfiaknál a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu csapatai jutottak a vasárnapi döntőbe.

2020. február. 22., 19:50
Szombattól Szombathelyen küzdenek a Magyar Kupáért a férfi és női futsalosok

Szombaton a férfi és női elődöntőket, vasárnap a két finálét rendezik a futsal Magyar Kupában Szombathelyen, az Aréna Savariában.

2020. február. 20., 13:06
Futsal Magyar Kupa: a 2. forduló párosítása

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa 2. fordulójának párosítása, a tét a legjobb nyolc közé jutás.

2019. november. 15., 15:46
Futsal: A Berettyóújfalu a férfi Magyar Kupa győztese

A férfi Futsal Magyar Kupa szigetszentmiklósi döntőjében a Veszprém vezetést szerzett ugyan, de az MVFC Berettyóújfalu fordított, majd a 2-2-es döntetlennel végződő rendes játékidőt követő hosszabbításban két gólt szerezve 4-3-ra megnyerte a mérkőzést, ezzel elhódította a kupagyőztesnek járó serleget.

2019. február. 24., 16:58
Futsal Magyar Kupa: a Berettyóújfalu és a Veszprém játssza a férfi döntőt

A nőknél a címvédő Tolna-Mözs és az Astra vívja a futsal Magyar Kupa döntőjét, míg a férfiaknál az MVFC Berettyóújfalu ellenfele a Veszprém lesz vasárnap a szigetszentmiklósi sportcsarnokban.

2019. február. 23., 19:36
Futsal: Kettős címvédés is előfordulhat a Magyar Kupában

Szombaton és vasárnap rendezik a női és férfi futsal Magyar Kupa négyes döntőjét a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. Az első napon a négy elődöntőt, a másodikon a két finálét játsszák le. A nőknél és a férfiaknál is tagja a mezőnynek a tavalyi MK-győztes, de közös bennük, hogy egyikük sem számít favoritnak a négyes döntő előtt.

2019. február. 21., 14:21
Futsal: kettévált a bajnoki mezőny, sorsoltak a Magyar Kupában

Hétfőn véget ért a férfi futsal NB I alapszakasza, a 10 csapat a következő szakaszban két csoportban folytatja a bajnoki küzdelmeket. Kedden elkészült a második szakasz fordulóinak programja, valamint kisorsolták a férfi Magyar Kupa szigetszentmiklósi négyes döntőjének párharcait is.

2019. február. 12., 10:27
Futsal Magyar Kupa: Elkészült a negyeddöntők párosítása

Elkerülték egymást a bajnoki címért küzdő csapatok a férfi futsal MK legjobb nyolc csapata között.

2018. december. 11., 13:30
Futsal: a férfiaknál a Haladásé a Magyar Kupa

A másodosztályú Rubeola sokáig alaposan megnehezítette a Swietelsky Haladás dolgát a férfi futsal Magyar Kupa döntőjében, de a szombathelyiek jóval hatékonyabbak voltak a kapu előtt, és végül 7-1-re nyerni tudtak, ezzel történetük első kupagyőzelmét szerezték meg.

2018. március. 04., 20:34
Futsal Magyar Kupa: nagy csatát nyert a Haladás, a Rubeolával döntőzik

Szombaton rendezték a női és férfi futsal Magyar Kupa elődöntőit a nyíregyházi Continental Arénában. A férfiaknál a Haladás nagy csatában verte a Berettyóújfalut, ellenfele a DEAC-ot legyőző Rubeola lesz. A nőknél a Tolna-Mözs és a Hajdúböszörmény vívja a finálét.

2018. március. 03., 19:36
Futsal MK: már az elődöntők is nagy izgalmakat ígérnek Nyíregyházán

Szombaton a nyíregyházi Continental Arénában rendezik meg a futsal Magyar Kupa férfi és női elődöntőit, a győztesek vasárnap a döntőben lépnek pályára.

2018. március. 01., 09:33
Futsal Magyar Kupa: kialakult a Final Four mezőnye, elkészült a sorsolás

Szerdán lejátszották a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek visszavágóit. A március elején sorra kerülő nyíregyházi négyes döntőben a Swietelsky Haladás, az MVFC Berettyóújfalu, Debreceni Egyetem AC és a másodosztályú Rubeola Csömör vesz részt.

2018. február. 22., 12:51

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS