Hírek

Hírek: Összes hír

Női futsal NB I – Tolnán folytatódik a női finálé
Női futsal NB I – Tolnán folytatódik a női finálé

A Tolna-Mözs otthonában folytatódik a női futsal NB I döntő párharca, melyben a TFSE két héttel ezelőtt elveszítette pályaelőnyét Reveland Zoltán együttesével szemben.

2024. május. 18., 21:06
Férfi futsal NB I – Kecskeméti meglepetéssiker Szombathelyen

A ScoreGoal Kecskemét csapata 3-1-es győzelmet aratott a címvédő Haladás VSE otthonában a férfi futsal NB I bajnoki döntőjének első összecsapásán.

2024. május. 18., 00:06
Férfi futsal NB I – Szombathelyen rajtol a férfi döntő

A története során először döntős ScoreGoal Kecskemét pénteken a címvédő Haladás otthonába látogat a férfi futsal NB I fináléjában, míg a harmadik helyért zajló párharc első összecsapásán a tavalyi ezüstérmes Berettyóújfalu a Nyíregyházát fogadja.

2024. május. 17., 09:17
Futsal: Ismét kupagyőztes a Haladás

A címvédő Haladás sorozatban harmadszorra hódította el a férfi futsal Magyar Kupát, miután vasárnap 3-0-ra felülmúlta a Veszprémet a budapesti Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

2024. május. 12., 19:56
Női futsalban idén is a Debrecen a kupagyőztes

A DEAC 2-0-ra legyőzte a Tolna-Mözs együttesét, ezzel megvédte címét vasárnap a női futsal Magyar Kupában, melynek a Dr. Koltai Jenő Sportközpont adott otthont.

2024. május. 12., 16:02
Férfi futsal Magyar Kupa – A Haladás és a Veszprém jutott a férfi döntőbe

A Haladás 4-2-re nyert a Berettyóújfalu ellen, a Veszprém pedig 2021 után biztosította ismét a helyét a kupadöntőben, miután 5-1-re felülmúlta a Maglód együttesét a férfi Magyar Kupa szombati elődöntőjében.

2024. május. 11., 20:40
Női futsal: a DEAC és a Tolna-Mözs kupadöntőzik vasárnap

A május 11-én rendezett női futsal Magyar Kupa elődöntőiben a DEAC 2-0-ra nyert a TFSE ellen, a Tolna-Mözs pedig 4-1-re verte a Salgótarjánt a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

2024. május. 11., 16:42
Futsal Magyar Kupa – Németh Péter: izgalmas hétvége elé nézünk!

Németh Péter, a férfi futsalválogatott szövetségi edzője hétvégén már az elődöntőkben is kiélezett mérkőzésekre számít a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban sorra kerülő Magyar Kupa-négyesdöntőben.

2024. május. 10., 18:45
Férfi futsal NB I – Döntős a Kecskemét, a Pécsnek a győzelem is kevés volt a bennmaradáshoz
Frissült
férfi NB I
Férfi futsal NB I – Döntős a Kecskemét, a Pécsnek a győzelem is kevés volt a bennmaradáshoz

A ScoreGoal Kecskemét hazai pályán a hajrában lőtt góllal jutott be a férfi futsal NB I döntőjébe, míg a Pécsnek a győzelem is kevés volt a bennmaradáshoz, így a Maglóddal együtt búcsúzott az élvonaltól.

2024. május. 06., 22:29
Férfi futsal NB I: A döntő és a bennmaradás a tét az utolsó fordulóban

A Kecskemét a rájátszás utolsó fordulójában a Veszprémet fogadja, és győzelem esetén, története során először biztosíthatja be helyét a férfi futsal NB I döntőjében, azonban ha hibázik, akkor a Berettyóújfalunak is van esélye a bajnoki fináléra, melyben a címvédő Szombathely már biztos résztvevő.

2024. május. 03., 21:40
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő

Az már biztos, hogy új bajnokot avatnak a női futsal NB I-ben, miután a legutóbbi három kiírás győztese, a DEAC az elődöntőben kikapott a 2F-Bau Tolna-Mözs csapatától, amely a TFSE-vel néz szembe a vasárnap rajtoló fináléban.

2024. május. 03., 19:35
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében

A 1. Futsal Club Veszprém 62-szeres magyar válogatott játékosa, Tatai József az mlsz.hu-nak adott interjújában futsal pályafutása mellett többek között arról is beszélt, csapatának el kell hinnie, hogy van esélye a sikerre, és ha szerencséjük van, akkor ismét elhódíthatják a férfi Magyar Kupa-trófeát a május 11-12-én sorra kerülő négyesdöntőben.

2024. április. 30., 18:39
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége
Frissült
férfi NB I
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége

A listavezető Haladás magabiztos győzelmet aratott Veszprémben, és a Berettyóújfalu is ötgólos sikert jegyzett Debrecenben, míg a Kecskemét Nyíregyházáról hozta el a három pontot a férfi futsal NB I rájátszásának kilencedik fordulójában.

2024. április. 30., 10:30
Futsal: a döntőért és a bennmaradásért is nagy a harc a hajrában

A címvédő és listavezető Haladás a rájátszás utolsó idegenbeli találkozóján Veszprémbe látogat, míg a Kecskemét a nyíregyháziak otthonában kerülhet közelebb a bajnoki döntőhöz a férfi futsal NB I péntektől hétfőig tartó 9. fordulójában.

2024. április. 25., 22:39
Erőt demonstrált a Haladás

Nem sikerült megismételnie legutóbbi bravúrgyőzelmét a ScoreGoal Kecskemétnek, amely Szombathelyen 6-0-ra alulmaradt a címvédő Haladással szemben, míg a pécsiek egy lépéssel közelebb kerültek a bennmaradáshoz a férfi futsal NB I rájátszásának hétfői nyolcadik fordulójában.  

2024. április. 22., 21:53
Férfi Futsal NB I: Rangadóval folytatódik a rájátszás

Az éllovas mögött mindössze egy ponttal lemaradó Kecskemét a listavezető és címvédő Haladás otthonába látogat, és hétfőn egy újabb bravúrral akár át is veheti a vezetést a férfi futsal NB I-ben. A felsőház további két összecsapásán a Veszprém Berettyóújfaluba, míg Nyíregyháza a DEAC otthonába látogat.

2024. április. 22., 13:21
Ukrán futsalsikerek Nyíregyházán

Férfi U19-es futsalválogatottunk 5-1-es vereséggel zárta az ukránok elleni szombati felkészülési mérkőzését.

2024. április. 20., 21:11
Nyíregyházán fogadják az ukránokat U19-es futsalosaink

Férfi U19-es futsalválogatottunk szombaton 17 órakor és vasárnap 14 órakor is megmérkőzik Nyíregyházán az ukrán válogatottal.

2024. április. 19., 14:31
Kétgólos vereséggel zártuk a szlovákiai tornát

Férfi futsalválogatottunk 3-1-re maradt alul a csehekkel szemben a szlovákiai Futsal Fever Days elnevezésű tornán.

2024. április. 16., 17:03
Döntetlent játszottunk a svédekkel Somorján

Férfi futsalválogatottunk fordulatos első félidőt követően a szünetben 2-2-re állt a svédek ellen, és a fordulás után már nem változott az eredmény a szlovákiai Somorján rendezett Futsal Fever Days nevű torna második mérkőzésén.

2024. április. 14., 20:11
Vereséggel kezdtünk Szlovákiában

Férfi futsalosaink 4-1-re alulmaradtak a házigazda szlovákokkal szemben Somorján, a négycsapatos nemzetközi torna első mérkőzésén.

2024. április. 13., 19:06
Bajnoki döntőre hajt a válogatott legfiatalabb játékosa

Kajtár Mátyás, a ScoreGoal Kecskemét magyar válogatott játékosa már a szezon elején is úgy gondolta, hogy csapata képes lehet megcsípni a bajnoki dobogót. Most azonban, hogy a rájátszás hajrájához közeledve még mindig veretlen az együttese, döntőt játszana az elsőosztályú futsalbajnokságban. Előtte azonban válogatott meccsek várnak rá: szombattól egy három csapatos tornán vesz részt Sergio Mullor szövetségi kapitány együttesével.

2024. április. 11., 12:51
Futsal Magyar Kupa: Elkészült a négyesdöntő sorsolása

A férfiaknál már az elődöntőben találkozik egymással az előző kiírás arany-, és ezüstérmese, azaz a Haladás és a Berettyóújfalu, míg a nőknél külön ágra kerültek a tavalyi döntősök.

2024. április. 09., 13:36
Közel a bajnoki döntőhöz a Kecskemét

Az éllovas Haladásnak Dróth Zoltán, míg az üldöző Kecskemétnek Bíró Attila duplája hozta el hazai pályán a hétfői sikert, előbbi a Nyíregyházát, utóbbi pedig a Berettyóújfalut múlta felül 3-2-re a férfi futsal NB I rájátszásának 7. fordulójában.

2024. április. 09., 11:49
Férfi futsal NB I: a hetedik fordulóhoz értek a rájátszás küzdelmei

A listavezető Haladás a Nyíregyházát, míg a második helyen álló Kecskemét a Berettyóújfalut fogadja, a kisebb hullámvölgyet maga mögött tudó Veszprém pedig a Debrecennek szeretne visszavágni hétfőn a férfi futsal NB I rájátszásának 7. fordulójában.

2024. április. 08., 14:43
Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott

Sergio Mullor szövetségi kapitány ezúttal is hívott meg újoncot a férfi futsalválogatott összetartására.

2024. április. 07., 09:36
Férfi futsal Magyar Kupa: A Haladás, a Berettyóújfalu, a Veszprém és a Maglód is bejutott a négyes döntőbe

A címvédő Haladás, a tavalyi szezonban ezüstérmes Berettyóújfalu és a három évvel ezelőtti győztes Veszprém is kettős győzelemmel jutott be a férfi futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe, míg az NB I-ben sereghajtó Maglód a hajrában szerzett góllal biztosította be a helyét a legjobb négy között.

2024. április. 04., 16:29
Férfi futsal Magyar Kupa – Előnyben a címvédő, és a Tiszaföldvár is versenyben van

Háromgólos előnyből várja a visszavágót a címvédő Haladás a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntős párharcainak első mérkőzéseit követően, és még a másodosztályú Tiszaföldvárnak is van esélye a négyes döntőbe jutásra.

2024. március. 28., 22:30
Férfi futsal NB I – A címvédő és a Kecskemét is döntetlent játszott

A listavezető Haladás és a második helyen álló Kecskemét is 2-2-es döntetlent játszott a rájátszás hatodik fordulójában, így továbbra is kiélezett a mezőny a férfi futsal élvonalában a bajnoki címért vívott küzdelemben.

2024. március. 27., 13:30
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők

Szerdán kezdődnek a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntői, amelyben a címvédő Haladás Debrecenbe látogat, és az egyetlen még talpon maradt másodosztályú Tiszaföldvár pedig az NB I-es sereghajtó Maglódot fogadja.

2024. március. 27., 13:21
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói

Pénteken elkezdődnek a férfi futsal NB I rájátszásának visszavágói, melyben a címvédő és listavezető Haladás a Berettyóújfaluhoz, a második helyen álló Kecskemét Debrecenbe, míg a felsőházban sereghajtó Veszprém a Nyíregyháza otthonába látogat.

2024. március. 22., 10:56
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata

A Scoregoal Kecskemét továbbra is veretlen a férfi futsal NB I rájátszásában, miután hétfőn 4-3-ra nyert a Veszprém otthonában, mindeközben a címvédő Haladás és a Berettyóújfalu is győzelmet aratott, így nem történt változás a bajnoki dobogón.

2024. március. 19., 00:46
A cseheket is legyőzte a női futsalválogatott

Harmadik mérkőzésén is megszerezte a három pontot női futsalválogatottunk a szerbiai nemzetközi tornán. Csütörtökön a házigazda szerbeket, pénteken a szlovákokat, szombaton pedig a cseh válogatottat győzte le Frank Tamás együttese.

2024. március. 16., 20:23
Gajzágó Flóra mesterhármasával vertük a szlovákokat

Második mérkőzését is megnyerte a szerbiai nemzetközi tornán a magyar futsalválogatott: a szlovákok ellen 3-1-re győzött Frank Tamás szövetségi edző együttese. Gajzágó Flóra mesterhármast szerzett.

2024. március. 15., 17:55
Magabiztos győzelem Szerbia ellen

Női futsalválogatottunk 6-2-re győzte le a házigazda szerb együttest.

2024. március. 14., 22:28
Férfi futsal NB I – Visszavette elsőségét a Haladás

Ismét a címvédő Haladás került a tabella élére a férfi futsal NB I-ben, miután hazai pályán 7-2-re legyőzte a rájátszásban eddig nyeretlen Veszprémet, a korábbi listavezető Kecskemét pedig gól nélküli döntetlent játszott a Nyíregyháza együttesével.

2024. március. 13., 17:19
Szerbiai tornára utaztak a női futsalosok

Női futsalválogatottunkra négy mérkőzés vár a következő egy hétben.

2024. március. 13., 12:10
Futsal: új játékosokkal bővül a válogatott keret

Az MVFC Berettyóújfalu csapatában futsalozó Rafinha személyében megvan a férfi futsalválogatott első honosított játékosa.

2024. március. 09., 10:48
Férfi futsal NB I – A listavezető a Nyíregyházát, a címvédő a Veszprémet fogadja

A listavezető Kecskemét – amely hétfőn legyőzte a Haladást, ezzel pedig a tabella élére ugrott – a Nyíregyházát, míg a címvédő szombathelyiek pedig a három mérkőzés óta nyeretlen Veszprémet fogadják a férfi futsal NB I rájátszásának negyedik fordulójában.

2024. március. 07., 12:46
Legyőzte a címvédőt, ezzel listavezető a Kecskemét

A Haladás 4-3-ra kikapott a Scoregoal Kecskemét otthonában, a vendéglátók ezzel a sikerrel a tabella élére ugrottak a férfi futsal NB I rájátszásának hétfői harmadik fordulójában.

2024. március. 05., 10:43
Férfi futsal NB I - Több csapat is javítana a harmadik fordulóban

A felsőházban a Veszprém és a Berettyóújfalu nyeretlenül várja az egymás elleni összecsapást, az alsóházban pedig a PEAC javítana a mérlegén, ugyanis mindhárom csapat két vereséggel kezdte a férfi futsal NB I rájátszását. A harmadik fordulóban minden mérkőzésre hétfőn kerül sor.

2024. március. 04., 14:20
Férfi futsal NB I – Kecskeméti siker mellett a Nyírbátor és az Aramis is parádézott

A Kecskemét győzelmével rajtolt a férfi futsal NB I rájátszásának második fordulója, amelyben a Nyírbátor és az Aramis is hazai pályán gólparádézott, valamint a címvédő Haladás 4-4-es döntetlent játszott Nyíregyházán.

2024. március. 02., 17:27
Férfi futsal NB II: A Tiszaföldvár és a TFSE is kiemelkedően teljesít

A Tiszaföldvár és a TFSE is kiemelkedően teljesített a másodosztály alapszakaszában, és mindketten állnak még a Magyar Kupában is. A földváriak az élvonalbeli Maglóddal találkoznak a kupasorozat negyeddöntőjében, a TFSE pedig szoros mérkőzésen búcsúzott a legjobb 16 között az Újpest NB I-es csapata ellen.

2024. március. 01., 13:14
Futsal U19: a szerbek nyerték a visszavágót

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szerdai 1-1-es döntetlen után csütörtökön 3-1-es vereséget szenvedett a szerbek elleni kecskeméti felkészülési mérkőzésen.

2024. február. 29., 21:18
Előrelépés a futsal szakágban – együttműködés a CoachFutsallal
Előrelépés a futsal szakágban – együttműködés a CoachFutsallal

A CoachFutsal nevű számítógépes szoftver egy adatelemző és statisztikakészítő program futsalcsapatok számára. Az elmúlt időszakban több válogatott és klubcsapat (pl.: a spanyol és az argentin válogatott, Barcelona, Benfica stb.) választotta ezt a szoftvert, és nemrégiben a Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága is csatlakozott az egyre növekvő táborhoz.

2024. február. 29., 16:46
Férfi futsal NB I: Nyíregyházára látogat a listavezető

A listavezető Haladás csütörtökön Nyíregyházára látogat, az egyetlen csapathoz, melytől az alapszakasz során kikapott, míg a Berettyóújfalu hazai pályán javíthat mérlegén a Kecskemét ellen a felsőházi rájátszás második fordulójában.

2024. február. 29., 15:00
Döntetlent játszott a szerbekkel az U19-es futsalválogatott

Férfi U19-es futsalosaink a második félidőben szabadrúgásból szereztek vezetést Kecskeméten a szerbek ellen, de a vendégek egyenlítettek, és a hátralevő időben megtartották a döntetlent.

2024. február. 28., 19:58
Férfi futsal Magyar Kupa: Megvan a negyeddöntő sorsolása

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolása. A címvédő Haladás a Debrecennel, míg az egyetlen másodosztályú együttes, a Tiszaföldvár a Maglóddal találkozik a négyes döntőbe kerülésért.

2024. február. 27., 16:33
Férfi Futsal NB I: A címvédő nyerte a felsőházi rangadót

Gólgazdag mérkőzésekkel rajtolt a rájátszás a férfi futsal NB I-ben. A Haladás továbbra is veretlen hazai pályán, a Kecskemét visszavágott a Debrecennek, valamint az alsóházi sereghajtó pontot mentett az Újpest otthonában.

2024. február. 27., 11:16
Futsal Magyar Kupa: Tiszaföldvári meglepetés, nyíregyházi búcsú a nyolcaddöntőben

A bajnoki alapszakaszt követően péntektől hétfőig a Magyar Kupa nyolcaddöntőivel folytatódtak a magyar futsalosok küzdelmei, melyekben nagyrészt a papírformának megfelelő eredmények születtek, néhány esetben viszont az elsőosztályú csapatok a vártnál nehezebben harcolták ki helyüket a legjobb nyolc között. A forduló meglepetéseként a másodosztályú Tiszaföldvár búcsúztatta az élvonalbeli Nyíregyházát, valamint a sereghajtó Magyar Futsal Akadémiának is sikerült megnehezítenie a Haladás továbbjutását a negyeddöntőbe.

2024. február. 20., 16:48
Közös célok mentén erősödik az NB II-es futsal
Közös célok mentén erősödik az NB II-es futsal

Február 13-án és 14-én találkoztak a Magyar Labdarúgó Szövetség futsal szakágának vezetői és szakemberei az NB II-es futsalbajnokság klubvezetőivel. Az eseményen részt vett dr. Barczi Róbert sportigazgató, valamint Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány is.

2024. február. 14., 21:55
Visszavágtak férfi futsalosainknak a kuvaitiak

Férfi futsalválogatottunk kétgólos hátrányból még egyenlített Kuvait ellen a két csapat vasárnapi, kuvaitvárosi mérkőzésén, de a hazaiak a hajrában megszerezték a találkozó győztes gólját, és visszavágtak a pénteki vereségükért.

2024. február. 11., 19:51
Nyerni tudott Kuvaitban a megfiatalított futsalválogatott

Férfi futsalosaink 2-1-re legyőzték a vb-selejtezőre készülő kuvaiti válogatottat a két csapat kuvaitvárosi felkészülési mérkőzésén. A góljainkat Rutai Balázs és Büki Baltazár szerezte.

2024. február. 09., 19:53
Öt újoncot avathat pénteken a futsalválogatott

Az utolsó pillanatban is változott a férfi futsalválogatott Kuvatiba utazó kerete, a szövetségi kapitány újabb fiataloknak szavazott bizalmat.

2024. február. 06., 12:06
Kuvaitban kezdi az évet a futsalválogatott

Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese két mérkőzést játszik a házigazdák ellen az év első összetartásán.

2024. január. 30., 11:39
Futsal: ismét Eb-döntőben játszottak a nők, fiatalítás a férfiaknál

Női futsalválogatottunk 2022 után 2023-ban is részt vett az Európa-bajnoki négyes döntőben, ezúttal ráadásul házigazdaként. A férfiaknál új szövetségi kapitány vette át a válogatottat: immár Sergio Mullor Cabrera vezetésével készül a jövő évi Eb-selejtezőkre. Szakági összefoglaló a 2023-as évről.

2023. december. 29., 14:20
Döntetlennel zárták az évet a férfi futsalosok

Férfi futsalválogatottunk az első félidőben nem talált fogást a koszovóiakon, a fordulás után azonban kétgólos hátrányból döntetlenre hozta az év utolsó felkészülési mérkőzését.

2023. december. 16., 18:31
Dróth Zoltán vesztes meccsen döntött válogatott gólrekordot

Dróth Zoltán mesterhármasával gólrekordot döntött a magyar válogatottban (104 gólnál jár), férfi futsalosaink azonban így is 6-3-as vereséget szenvedtek a koszovóiaktól a két csapat budaörsi Aramis-csarnokben rendezett felkészülési mérkőzésén. Szombat délután ismét megmérkőznek a csapatok Budaörsön.

2023. december. 14., 19:17
Koszovó ellen zárja az évet a futsalválogatott

Ezúttal az U21-es válogatott együtt edzőtáborozik a felnőttekkel, és mindkét csapatra két nemzetközi mérkőzés vár a héten Budaörsön.

2023. december. 10., 19:32
Pest Vármegyei Futsal7végék: bekapcsolódik az U17-es és az U19-es korosztály
Pest Vármegyei Futsal7végék: bekapcsolódik az U17-es és az U19-es korosztály

December 9-én és 10-én egyaránt az utánpótlásé lesz a főszerep a Pest Vármegyei Futsal7végék programjában, amelyben elrajtolnak a serdülő (U17-es) és az ifjúsági (U19-es) tornák küzdelmei, valamint bekapcsolódik az idei kiírásba az U11-eseknél az I. és az U13-asoknál a II. osztály is.

2023. december. 05., 12:28
Női futsal: Másodszorra sem bírtunk a lengyelekkel

Női futsalválogatottunk vasárnap 1-0-s vereséget szenvedett a lengyelektől Dunakeszin.

2023. november. 19., 20:53
Női futsal: dupla meccs a lengyelek ellen

Női futsalválogatottunk szombaton és vasárnap is pályára lép nemzetközi mérkőzésen Dunakeszin: mindkétszer a lengyel válogatottat fogadja.

2023. november. 17., 14:20
Győzelemmel mutatkoztak be az U19-es futsalosok

Férfi U19-es futsalválogatottunk a korosztály első nemzetközi mérkőzésén fordulatos meccsen 5-4-re legyőzte a szlovákokat Csömörön.

2023. november. 08., 21:01
Csömörön, a szlovákok ellen lépnek a nemzetközi porondra a fiatalok

Férfi U19-es válogatottunk első nemzetközi mérkőzéseit játssza a héten: szerdán és csütörtökön a szlovák együttes lesz az ellenfél Csömörön.

2023. november. 07., 21:29
Továbbjutott a Haladás a futsal BL-ben
Továbbjutott a Haladás a futsal BL-ben

Utolsó mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott Palma de Mallorcán a magyar bajnok.

2023. október. 29., 22:34
Bravúros döntetlent ért el a Haladás a futsal BL-ben
Bravúros döntetlent ért el a Haladás a futsal BL-ben

A Haladás futsalcsapata a házigazda Palmától elszenvedett vereség után a kazah Kajrat Almaty ellen lépett pályára a futsal Bajnokok Ligája csoportkörében Palma de Mallorcán, és az utolsó másodpercben szerzett találattal sikerült pontot szereznie.

2023. október. 26., 22:40
Ötgólos siker a svédek ellen

Férfi futsalválogatottunk a hétfői 2-2-es döntetlen után szerdán 5-0-ra legyőzte a svédeket Veszprémben.

2023. október. 11., 21:59
Fókuszban a futsal fejlesztése: konferenciát rendeztek Veszprémben
Fókuszban a futsal fejlesztése: konferenciát rendeztek Veszprémben

A Sportigazgatóságának kezdeményezésében, a futsalszakág szervezésében hétfőn a válogatott svédek elleni mérkőzésének helyszínén, Veszprémben rendeztek szakmai konferenciát, melyen az élvonanlbeli futsalklubok vezetői és sportszakemberei vettek részt.

2023. október. 11., 13:27
Dróth Zoltán: Régi álmom vált valóra!

Dróth Zoltán immár 101 gólnál jár a futsalválogatottban, és egyetlen találat választja el a válogatottsági rekordtól.

2023. október. 10., 18:00
Magabiztos győzelemmel zártuk a vietnámi túrát

Férfi futsalválogatottunk a pénteki 1-1-es döntetlen után Vas Ádám, Pál Patrik, Nagy Kevin és Rábl János góljával 4-1-re legyőzte a vietnámiakat a két csapat Ho Si Minh-városban rendezett felkészülési mérkőzésén.

2023. szeptember. 17., 14:20
Döntetlent játszottak Vietnámban a férfi futsalosok

A mieink Dróth Zoltán góljával szerezték meg a vezetést, de a házigazdák még a szünet előtt egyenlítettek, és a lefújásig nem is változott az eredmény.

2023. szeptember. 15., 17:15
Vietnámba utaznak a férfi futsalosok

A Sergio Cabrera vezette férfi futsalválogatott szeptember 15-én és 17-én a házigazda vietnámiakkal játszik felkészülési mérkőzést Ho Si Minh-városban.

2023. szeptember. 11., 09:26
Vecsésen készültek az új idényre a futsaljátékvezetők és ellenőrök
Vecsésen készültek az új idényre a futsaljátékvezetők és ellenőrök

Hűen a hagyományokhoz az országos futsalkerethez tartozó NB I-es, NB II-es játékvezetők és ellenőrök augusztus végén tartották meg nyári felkészítő edzőtáborukat.

2023. szeptember. 04., 18:37
A futsal NB I-ben is elkezdődik az idény
A futsal NB I-ben is elkezdődik az idény

Az erőviszonyok hasonlóak az előző évadéhoz, a címvédő Haladás két-három csapat is eséllyel pályázhat a bajnoki aranyéremre.

2023. augusztus. 13., 22:41
Szezonnyitó edzőtáborozáson a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk háromnapos edzőtáborozással zárja a júliust: ez lesz az első összetartás a tavasszal kinevezett új szövetségi kapitány, Sergio Cabrera vezetésével.

2023. július. 26., 19:05
Futsal: Rábl János az év férfi játékosa, a nőknél tarolt a DEAC

A női és férfi futsalbajnokságok végén ebben az évben is megválasztották az idény legjobbjait.

2023. június. 17., 21:08
A Haladás a férfi futsal NB I aranyérmese

A szombathelyiek történetük során (és egyben sorozatban) harmadszor szerezték meg a bajnoki aranyérmet, miután a három nyert meccsig tartó döntő harmadik mérkőzésén 7-1-re legyőzték az MVFC Berettyóújfalut.

2023. június. 01., 23:25
A nőknél a DEAC a futsal Magyar Kupa idei győztese

A debreceni csapat megvédte tavalyi címét, a Tolna-Mözs legyőzésével elhódította a kupagyőztesnek járó serleget a Főnix Arénában.

2023. május. 07., 15:37
Futsal Magyar Kupa: döntőben a Haladás és a Berettyóújfalu

A szombathelyiek a Kecskemét ellen nyertek magabiztosan, míg az MVFC a Rubeolát múlta felül a Főnix Arénában.

2023. május. 06., 20:00
Futsal Magyar Kupa: a nőknél Tolna-DEAC döntőt rendeznek vasárnap

Mindkét női elődöntő szoros végjátékban dőlt el a futsal Magyar Kupában: a Tolna-Mözs egy góllal diadalmaskodott, a DEAC pedig büntetőkkel jutott be a fináléba a debreceni Főnix Csarnokban.

2023. május. 06., 16:44
Kupadöntőre készülnek a férfi és női futsalosok

Szombaton és vasárnap a debreceni Főnix Aréna ad otthont a férfi és női futsal Magyar Kupa négyes döntőjének.

2023. május. 04., 21:57
Sergio Cabrera a futsalválogatott új szövetségi kapitánya

Férfi futsalválogatottunk nemzetközileg elismert szakember irányításával folytatja a munkát, míg az eddigi kapitány, Turzó József az MLSZ futsalszakágának vezetőjeként az egész terület fejlődéséért, összehangolásáért lesz felelős.

2023. április. 18., 14:21
Nyertünk, mégis alulmaradtunk a belgákkal szemben

Férfi futsalosaink hatalmas csatában, büntetőkkel maradtak alul a két mérkőzésből álló vb-pótselejtezős párharc berettyóújfalui visszavágóján.

2023. április. 17., 21:24
Nagy csatára van kilátás a belgák ellen

Férfi futsalosaink hétfőn 18.00 órakor Berettyóújfaluban egygólos hátrányból próbálják meg kiharcolni a továbbjutást a belgák elleni vb-pótselejtezőn.

2023. április. 16., 23:10
Belgiumban játszik a vb-elitkörért a válogatott

Szerdán este Belgiumban lép pályára férfi futsalválogatottunk a házigazdák ellen. Az oda-visszavágós párharc győztese kerül a 2024-es világbajnokság európai selejtezőjének legjobb 20 csapata közé.

2023. április. 10., 20:44
Ötgólos sikerrel zártunk az Eb-selejtezőben

Férfi U19-es futsalválogatottunk 5-0-ra legyőzte az andorraiakat, és ezzel hét ponttal zárta a hollandiai Eb-selejtező tornát.

2023. március. 25., 22:47
Futsal U19: Bravúros döntetlen a spanyolok ellen

Férfi U19-es futsalválogatottunk 1-1-es döntetlent játszott a címvédő spanyolok ellen a hollandiai Eb-selejtező torna második játéknapján.

2023. március. 23., 20:40
Futsal U19: győzelemmel kezdtük az Eb-selejtezőt

Férfi U19-es futsalválogatottunk a házigazdák 2-1-es legyőzésével kezdte meg szereplését a hollandiai Eb-selejtező tornán. Csütörtökön a torna favoritja, a címvédő spanyolokkal játszik Frank Tamás együttese.

2023. március. 22., 21:51
Negyedik helyen zártuk a női futsal-Európa-bajnokságot

A portugálok elleni bronzmérkőzésen ellenfelünk magabiztos győzelemmel szerezte meg az Európa-bajnokság harmadik helyét a debreceni Főnix Arénában.

2023. március. 19., 19:52
Szoros meccsen maradtunk alul az Eb-elődöntőben

Női futsalválogatottunk az első félidőben vezetést szerzett ugyan az ukránok elleni Európa-bajnoki elődöntőben a debreceni Főnix Arénában, de ellenfelünk a szünet előtt egyenlített, majd a fordulás után megszerezte a győztes gólt is, ezzel bejutott az Eb-döntőbe. A mieink vasárnap a portugálok ellen lépnek pályára a bronzmérkőzésen.

2023. március. 17., 22:07
A hazai pálya előnye sokat érhet az ukránok ellen

Női futsalválogatottunk pénteken 19.30-tól Európa-bajnoki elődöntőt játszik a debreceni Főnix Arénában az ukránok ellen.

2023. március. 17., 00:09
Női futsal Eb: Debrecenben a válogatott, célegyenesben a felkészülés

Jövő héten pénteken, a debreceni Főnix Arénában megkezdődik a 2023-as női futsal Európa-bajnokság négyes döntője. A mieink már a helyszínen készülnek az ukránok elleni elődöntőre.

2023. március. 14., 11:13
A belgákkal játszunk a vb-selejtezős elitkörért

Turzó József együttese április közepén lép pályára az oda-visszavágós párharcban, amelynek győztese a selejtező sorozat legjobb húsz csapata közé kerül.

2023. március. 10., 14:18
Jó játék és döntetlen a horvátok ellen Debrecenben

Férfi futsalválogatottunk 1-1-es döntetlent játszott az európai topcsapatok között számon tartott horvátokkal a két csapat debreceni vb-selejtezőjén.

2023. március. 07., 20:30
Debrecenben visszavágna a horvátoknak a futsalválogatott

Férfi futsalosaink kedden 18.15-től a horvátokat fogadják vb-selejtező csoportjuk utolsó fordulójában a debreceni Főnix Arénában. A tét a pótselejtező nélküli elitkörös szereplés, amire csak győzelem esetén lehet esély.

2023. március. 06., 14:42
Hat gólt lőttünk Izraelben, megvan a második hely a vb-csoportban

Hat gólt lőttünk Izraelben, megvan a második hely a vb-csoportban Férfi futsalválogatottunk 6-1-re megnyerte izraeli világbajnoki selejtezőjét. Kedden a horvátokkal játszunk a debreceni Főnix Arénában.

2023. március. 02., 20:24
A vb-selejtezős elitkörért játszik a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk március 2-án Izraelben lép pályára, március 7-én pedig a horvátokat fogadja világbajnoki selejtezőn a debreceni Főnix Arénában.

2023. február. 24., 23:48
Női futsal: Döntetlen a szlovéniai Eb-főpróbán

Női futsalválogatottunk lejátszotta a márciusi, debreceni Európa-bajnoki négyes döntőt megelőző utolsó felkészülési mérkőzését.

2023. február. 09., 21:37
Kétgólos győzelem a szlovénok ellen

A március közepén sorra kerülő debreceni Európa-bajnokság előtti utolsó nemzetközi mérkőzéseit játssza a héten a női futsalválogatott: a szerdai, zalaegerszegi első összecsapáson Frank Tamás együttese 2-0-ra nyert a szlovénok ellen.

2023. február. 08., 21:56
A héten Eb-főpróbát tart a női futsalválogatott

A március közepén sorra kerülő debreceni Európa-bajnokság előtti utolsó nemzetközi mérkőzéseit játssza a héten a női futsalválogatott: szerdán Zalaegerszegen, csütörtökön a szlovéniai Ljutomerben lép pályára a szlovénok ellen.

2023. február. 07., 14:19
Ukrajna lesz az első ellenfelünk a női futsal Eb-n

Elkészült a női futsal Európa-bajnokság elődöntőjének sorsolása, a magyar válogatott március 17-én az ukránokkal mérkőzik meg az elődöntőben a debreceni Főnix Arénában, két nap múlva pedig a spanyol-portugál elődöntő egyik csapatával meccsel a helyosztón.

2023. január. 24., 18:17
Női futsal Eb: Ellenfélre vár a magyar válogatott

Január 24-én, kedden Debrecenben rendezik az idei női futsal Európa-bajnokság négyes döntőjének sorsolását.

2023. január. 20., 13:20
Hatgólos siker és tornagyőzelem Porecben

Férfi futsalválogatottunk a poreci nemzetközi torna utolsó játéknapján 6-0-ra legyőzte Grönlandot, ezzel megnyerte a viadalt a román és a bosnyák együttest is megelőzve.

2023. január. 15., 19:31
Futsal: fordulatos meccsen döntetlen a románok ellen

Kétszer vezetett, egyszer hátrányban játszott férfi futsalválogatottunk a románok elleni mérkőzésen a poreci nemzetközi torna harmadik játéknapján, végül igazságos döntetlen lett a találkozó vége.

2023. január. 13., 22:45
Hét góllal nyert az észtek ellen a futsalválogatott

A magyar válogatott nem adott esélyt ellenfelének a poreci nemzetközi torna második játéknapján: 7-0-ra győzte le az észteket.

2023. január. 12., 20:17
Egygólos futsalsiker a bosnyákok ellen

Férfi futsalválogatottunk a bosnyákok ellen kezdte meg szereplését az ötcsapatos poreci felkészülési tornán.

2023. január. 11., 16:59
Horvátországban kezdik az évet a férfi futsalosok

Férfi futsalválogatottunk szerdától Porecben készül a március elején sorra kerülő vb-selejtezőire.

2023. január. 10., 15:26
Tornát nyert Porecben az U19-es futsalválogatott

Tornagyőztes lett Porecben a férfi U19-es futsalválogatott. A magyar válogatott a szombati döntőben 3-3-as döntetlen után hatméteresekkel győzte le a belgákat, és szerezte meg a végső győztesnek járó trófeát.

2023. január. 07., 22:34
Döntőt játszik Porecben az U19-es futsalválogatott

A poreci U19-es futsaltorna második játéknapján a magyar válogatott a letteket győzte le 3-2-re, így szombaton döntőt játszik a belgákkal.

2023. január. 05., 22:52
Magyar győzelem az év első válogatott meccsén

Férfi U19-es válogatottunk 4-3-ra legyőzte a törököket a poreci nemzetközi torna első játéknapján.

2023. január. 04., 21:23
Futsal: Eb után, Eb előtt

Női futsalválogatottunk idén Európa-bajnokságon szerepelt, majd kijutott a jövő évi, mint később kiderült, hazai rendezésű, Eb-döntőbe is.

2022. december. 29., 13:38
Futsal U19: Egy győzelem, egy vereség Ostravában

Férfi U19-es futsalválogatottunk csehországi túrával zárta a 2022-es évet.

2022. december. 11., 19:04
Női futsal: hazai pályán játszunk az Eb-döntőben!

Az UEFA végrehajtó bizottsága Magyarországnak ítélte oda a 2023-as női futsal Európa-bajnokság rendezését.

2022. november. 29., 10:35
Kihagyta a helyzeteit a férfi futsalválogatott

A megfiatalított, több újoncot is bevető férfi futsalválogatottunk 1-0-ra elveszítette vasárnapi felkészülési mérkőzését a horvátországi Porecben.

2022. november. 06., 20:25
Poreci mérkőzésekkel zárja az évet a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunkra három felkészülési mérkőzés vár a következő négy napban a horvátországi Porecben.

2022. november. 05., 14:18
Nem jutott tovább a Haladás a futsal BL-ben
Nem jutott tovább a Haladás a futsal BL-ben

A magyar bajnok egy döntetlennel és két vereséggel zárt a romániai tornán.

2022. október. 29., 18:10
Szlovén győzelem Zalaegerszegen

A jövő márciusi Eb-selejtezőre készülő férfi U19-es futsalválogatott 2-1-es vereséget szenvedett a szlovénektől.

2022. október. 25., 21:35
Európa-bajnoki döntős a futsalválogatott!

Frank Tamás együttese 3-0-ra legyőzte a házigazda cseh válogatottat a brnói Eb-selejtező torna utolsó játéknapján, ezzel megnyerte a csoportját, és kiharcolta a jövő márciusi Európa-bajnoki négyes döntőbe jutást.

2022. október. 22., 19:47
Egy győzelemre az Eb-től a női futsalválogatott

A Frank Tamás vezette együttes 3-2-re nyert a brnói Eb-selejtező tornán, és továbbra is megvan az esélye arra, hogy kiharcolja az Eb-döntőben való szereplést. Ehhez szombaton a házigazda cseheket kell legyőznie.

2022. október. 20., 18:54
Női futsal: egygólos vereség az Eb-selejtezők főpróbáján

A jövő heti, csehországi Eb-selejtezőkre készülő női futsalválogatottunk 6-5-re alulmaradt a szerbek otthonában.

2022. október. 14., 23:00
Futsal: nem volt ellenszerünk a horvátok játékára

Férfi futsalválogatottunk 5-1-es vereséggel zárta második vb-selejtezőjét, a horvátok elleni idegenbeli találkozót.

2022. október. 07., 21:21
Horvátországi vb-selejtező előtt a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk második vb-selejtezőjén, pénteken a horvátok otthonában lép pályára.

2022. október. 03., 12:09
Futsal: Döntetlennel kezdtük a vb-selejtező sorozatot

Férfi futsalválogatottunk 2-0-ra vezetett ugyan az Aréna Savariában megrendezett vb-selejtezőn, de a vendég izraeliek egyenlítettek, és elvitték az egyik pontot Szombathelyről.

2022. szeptember. 19., 22:17
Futsal vb-selejtező: Izrael ellen készül a keret

Férfi futsalválogatottunk kedden megkezdi a felkészülést a szeptember 19-i, Izrael elleni szombathelyi világbajnoki selejtezőre.

2022. szeptember. 12., 17:52
Futsal: Másodszor is szoros siker Kuvait ellen

Férfi futsalosaink kétgólos hátrányból fordítottak Kuvait ellen, és végül 4-3-as győzelmet arattak a budaörsi Aramis-csarnokban.

2022. augusztus. 28., 20:42
Futsal: Kuvait ellen főpróbázunk a vb-selejtezőkre

Férfi futsalválogatottunk augusztus 27-én és 28-án Kuvaittal játszik felkészülési mérkőzést a budaörsi Aramis-csarnokban.

2022. augusztus. 23., 22:22
Női futsal: Egy góllal vesztettük el Európa-bajnoki bronzmérkőzést

Női futsalválogatottunk szoros mérkőzést játszott a dondomari Európa-bajnoki döntő bronzmérkőzésén, de végül 2-1-re alulmaradt az ukránokkal szemben.

2022. július. 29., 13:37
Megválasztották az elmúlt év legjobb hazai futsalosait

A futsalszakág vezetői egyéni elismerésekről döntöttek: megválasztották az előző idény legjobb hazai futsalosait.

2022. július. 26., 14:55
Futsal NB I: Tizenkét csapattal indul az idény

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a férfi futsal NB I sorsolását. A legnagyobb változás az előző idényhez képest, hogy a 2022/2023-as évadban már tizenkét csapat vesz részt a bajnokságban.

2022. július. 18., 14:29
Futsal: Izrael és Horvátország a két vb-selejtezős ellenfél

Elkészült a férfi futsal világbajnoki selejtező második szakaszának sorsolása. A mieink a szeptembertől márciusig tartó időszakban a horvátokkal és az izraeliekkel mérkőznek oda-visszavágós rendszerben az elitkörös szereplésért.

2022. július. 07., 14:00
Női futsal: példás hozzáállással tisztes vereség az Eb-elődöntőben

Női futsalválogatottunk dicséretesen helytállt a világ egyik legjobbja ellen, de végül 6-0-s vereséggel zárta a házigazda portugálok elleni Európa-bajnoki elődöntőt Gondomarban. Vasárnap a bronzéremért lép pályára a csapat az ukránok ellen.

2022. július. 02., 01:11
Női futsal Európa-bajnokság: megnehezítenénk a favorit dolgát

Pénteken, magyar idő szerint 22.30-kor a Porto melletti Gondomarban mérkőzik meg egymással a házigazda portugál és a magyar női futsalválogatott az Európa-bajnokság elődöntőjében. Az esélyek egyértelműen a hazaiak mellett szólnak, de a mieink szeretnék bebizonyítani, hogy nem érdemtelenül tagjai a négyes döntő mezőnyének.

2022. július. 01., 00:33
Futsal: Lejátszotta első mérkőzéseit az U19-es válogatott

A korosztályos futsalválogatott első összetartásán mindjárt öt mérkőzésen is pályára lépett.

2022. június. 28., 15:20
Eb-döntőre utazik a női futsalválogatott

A mieink pénteken a házigazda portugálok ellen játszanak a női futsal Európa-bajnokság elődöntőjében, vasárnap pedig már éremért lépnek pályára.

2022. június. 27., 17:57
Női futsal: Döntetlen az Eb-elődöntő főpróbáján

Női futsalválogatottunk lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a jövő heti, portugáliai Európa-bajnoki négyes döntő előtt.

2022. június. 26., 18:09
Női futsal: Háromgólos siker a horvátok ellen

Női futsalválogatottunk 4-1-re legyőzte a házigazda horvátokat a poreci nemzetközi torna harmadik mérkőzésén.

2022. június. 25., 12:46
Női futsal: vereség a második poreci játéknapon

A poreci nemzetközi tornán szereplő női futsalválogatott a svédek elleni döntetlen után 2-0-ra alulmaradt a lengyelekkel szemben.

2022. június. 23., 18:25
Női futsal: Döntetlennel hangolt az Eb-re a válogatott

A július elején Európa-bajnoki négyes döntőn szereplő női futsalválogatottunk a héten Horvátországban vesz részt egy nemzetközi tornán.

2022. június. 21., 23:45
Döntetlennel zárt Porecben a futsalválogatott

Turzó József együttese a bosnyákok ellen ért el 3-3-as döntetlent a poreci nemzetközi torna zárónapján.

2022. június. 19., 21:37
Futsal: egy-egy gól és döntetlen a horvátok ellen

A poreci nemzetközi futsaltorna harmadik fordulójában az addig hibátlan magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a horvátokkal. Ez volt Turzó József együttesének sorozatban a nyolcadik veretlenül megvívott nemzetközi mérkőzése.

2022. június. 18., 16:19
Futsal: Négygólos sikerrel kezdtünk Porecben

Az őszi vb-selejtezőkre készülő férfi futsalválogatott ezen a héten Porecben szerepel egy nemzetközi tornán. Az első játéknapon a montenegróiakkal játszott Turzó József együttese, és 5-1-es sikert aratott.

2022. június. 14., 20:49
Rendezett körülmények között várják a csapatok az új szezont
Rendezett körülmények között várják a csapatok az új szezont

Csütörtöki ülésén az MLSZ elnöksége a kecskeméti stadion fejlesztésével kapcsolatos kérdések megvitatását követően úgy döntött, a nélkülözhetetlen eszközök határidőre történő felszerelése esetén a fedett lelátó és a pályafűtés kiépítésére haladékot ad a klub számára, annak érdekében, hogy a kecskeméti szurkolóknak ne kelljen száz kilométereket utazniuk a hazai mérkőzésekre. 12 csapattal indul a női és a futsal NB I, és szigorodnak a szabályok az ál-vezetőedzők alkalmazásával szemben, valamint az edzők klubváltására vonatkozóan.

2022. június. 09., 18:18
Futsal: Megvédte bajnoki címét a Haladás

A Magyar Kupa elhódítása után a bajnoki címet is megszerezte a Haladás, amely harmadszor is felülmúlt a Berettyóújfalut. A végeredmény 3-1 lett.

2022. június. 03., 18:33
Futsal: pénteken bajnok lehet a Haladás

Péntek délután 16.15-kor a harmadik mérkőzéssel folytatódik a futsal NB I döntője. Ha a Haladás nyer hazai pályán, megvédi bajnoki címét.

2022. június. 02., 13:06
Futsal: a bajnoki cím kapujában a Haladás

A Haladás megnyerte a bajnoki döntő második mérkőzését is, így pénteken biztossá válhat a címvédése.

2022. május. 30., 22:10
Női Futsal Eb: megkezdődött a felkészülés

A július 1-3. között Európa-bajnoki négyes döntőben szereplő női futsalválogatott játékosai Telkiben kezdték meg a közös felkészülést.

2022. május. 30., 11:33
Futsal NB I: Előnyben a Haladás az aranycsatában

Csütörtökön megkezdődött a férfi futsal NB I aranyéremért zajló párharca, a rájátszást megnyerő Haladás 3-1-re győzni tudott az MVFC Berettyóújfalu ellen.

2022. május. 25., 20:23
Futsal: A nőknél a DEAC, a férfiaknál a Haladás a kupagyőztes

A DEAC női csapata megvédte tavalyi címét a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezett döntőben, míg a férfiaknál a Haladás története harmadik kupaaranyát szerezte meg.

2022. május. 08., 22:13
Futsal Magyar Kupa: két döntőben is ott a DEAC, rangadót nyert a Haladás
Futsal Magyar Kupa: két döntőben is ott a DEAC, rangadót nyert a Haladás

Szombaton az elődöntőket játszották a futsal Magyar Kupában a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban. A DEAC mindkét döntőben ott lesz vasárnap, a nőknél a Tolna-Mözs, a férfiaknál a Haladás lesz az ellenfél.

2022. május. 07., 20:34
Futsal: Trófeaosztás a Magyar Kupában
Futsal: Trófeaosztás a Magyar Kupában

Szombaton az elődöntőket, vasárnap a döntőket rendezik a férfi és női futsal Magyar Kupában, mind a hat mérkőzésnek a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok ad otthont.

2022. május. 06., 11:41
Pest megyei női futsalbajnokság: az aranyérmes Salgótarján egyértelműen nyert Pest megyével

Május 1-jén, vasárnap Turán, a városi sportcsarnokban a felsőházi küzdelmek utolsó fordulójával véget ért a Pest megyei női futsalbajnokság, amelynek küzdelmeit magabiztos teljesítménnyel Salgótarjáni Völgyváros Egyesület hölgykoszorúja nyerte meg, megelőzve a 2. helyen záró Dévaványa és a bronzérmes Kelen II. együtteseit. A felsőházi hatos tagja volt még a Cageball Warriors Pinkbull, valamint az Amazon I. és II. gárdája is. Összességében elmondható, hogy valamennyi résztvevő sportszervezet örült a Pest megyei szervezésű bajnokságnak, mert többjük elmondása szerint nem tudtak volna máshol játszani, ha nincs ez a verseny. Az első három helyen végzettek részére a díjakat – serlegeket, érmeket és okleveleket Gyetvai Péter, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság IÁB-irodavezetője adta át. A győztes együttes edzője, Bujtár Tamás kérésünkre készséggel értékelte a napokban befejeződött szezont.

2022. május. 05., 12:40
Futsal: Eb-döntős a női válogatott

Az UEFA az oroszok kizárását követően a magyar válogatott számára biztosította az idei női futsal Európa-bajnokság négyes döntőjében való részvételt.

2022. május. 03., 10:04
Pest Megyei Női futsalbajnokság: a hétvégén Turán dőlnek el az érmek sorsai, míg Monoron az alsóház küzdelmei zárulnak
Pest Megyei Női futsalbajnokság: a hétvégén Turán dőlnek el az érmek sorsai, míg Monoron az alsóház küzdelmei zárulnak

Május elsején a Tura Városi Sportcsarnokban rendezik meg a Pest Megyei Női futsalbajnokság felsőházi küzdelmeinek utolsó fordulóját. A tavalyi évhez képest csak kettő együttes tudott újból eljutni idáig, a CWarriors ’Pinkbull’ csapata, valamint az Amazon Foci SE, utóbbinak ráadásul az idei szezonban az első és a második gárdájával is sikerült bejutniuk a felsőházba. Rajtuk kívül még a Dévaványa, a Kelen SC és a Salgótarjáni VSE fog pályára lépni Turán.

2022. április. 29., 11:30
Döntetlen a szerbek elleni második meccsen

Férfi futsalválogatottunk a szerbek elleni vasárnapi 3-1-es győzelem után hétfőn ismét megmérkőztek a déli szomszéd válogatottjával.

2022. április. 11., 17:58
Fordított és legyőzte a szerbeket a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk idei harmadik felkészülési mérkőzésén az európai topcsapatok közé tartozó szerb válogatottat fogadta a Sterbinszky Amália Csarnokban. Az első félidő a szerbeké volt, a fordulás után azonban feljavult a magyar csapat, és 3-1-es győzelemmel zárta a találkozót.

2022. április. 10., 21:08
Európai élcsapatot fogad a futsalválogatott

Vasárnap és hétfőn a szerb válogatott ellen lép pályára Turzó József együttese a Sterbinszky Amália Csarnokban.

2022. április. 08., 18:02
Kreatív játékra lesz szükség Észak-Írországban

A magyar válogatott kerettagjai szombaton már teljes értékű edzésmunkát végeztek Telkiben, de voltak, akik hiányoztak a gyakorlásról.

2022. március. 26., 19:19
Futsal U19: Vereség az utolsó Eb-selejtezőn

U19-es futsalcsapatunk a francia válogatott ellen lépett pályára szombaton a szerbiai Eb-selejtező torna utolsó játéknapján.

2022. március. 19., 23:19
Futsal U19 Eb-selejtező: a szerbek ellen sem szereztünk pontot

Férfi U19-es futsalválogatottunk a szlovénok után a házigazda szerbek ellen sem szerzett pontot az Eb-selejtező tornán, így elszállt az esélye a csoportból való továbbjutásra.

2022. március. 17., 23:32
Futsal U19: Vereséggel indult az Eb-selejtező torna

Férfi U19-es futsalválogatottunk kiegyenlített mérkőzést játszott a szlovénok ellen a szerbiai minitornán, de végül egy góllal alulmaradt riválisával szemben.

2022. március. 16., 22:10
Futsal: Szerdán kezdi meg az Eb-selejtezőket az U19-es válogatott

U19-es futsalválogatottunk szerdán, csütörtökön és szombaton játssza le Európa-bajnoki selejtezőit Szerbiában. A négyes csoport első helyezettje jut ki a spanyolországi Európa-bajnokságra.

2022. március. 15., 16:12
Nyolc gólt lőtt San Marinónak a futsalválogatott

A magyar válogatott horvátországi edzőtáborozása utolsó napján 8-2-re legyőzte San Marino válogatottját.

2022. március. 06., 15:22
Háromgólos futsalsiker a norvégok ellen

Férfi futsalválogatottunk 3-0-ra legyőzte a norvég válogatottat poreci edzőtáborozása első mérkőzésén.

2022. március. 04., 20:33
Futsal: Két meccset játszik Porecben a válogatott

Férfi A-válogatottunk pénteken a norvégokkal, vasárnap San Marinóval méri össze erejét.

2022. március. 02., 14:34
Egységesen 12 csapat az első osztályokban

Az MLSZ elnöksége keddi online ülésén elfogadta a 2022-2023-as bajnoki és kupa-versenykiírásokat, illetve meghatározta a versenynaptárat. Az OTP Bank Liga lebonyolításában nincs jelentős változás, továbbra is 12 csapattal, három forduló lejátszásával július utolsó hétvégéjén rajtol, egy időben a másodosztállyal, amely két lépcsőben előbb 18, majd 16 csapatos formában folytatódik. A szezont az őszi katari világbajnokság mellett az az örömteli helyzet is befolyásolja, hogy jövő tavasszal több magyarországi pályán U17-es Európa-bajnokságot, a Puskás Arénában pedig Európa-liga-döntőt rendez a szövetség.

2022. január. 11., 20:34
Bravúrral búcsúzott a futsal BL-től a Haladás
Bravúrral búcsúzott a futsal BL-től a Haladás

A magyar bajnok 4-0-ra legyőzte az ukrán Uragan együttesét a Bajnokok Ligája-elitkör utolsó fordulójában.

2021. december. 04., 23:47
Szoros meccset játszott a Haladás a futsal BL-ben
Szoros meccset játszott a Haladás a futsal BL-ben

A spanyol Levante ellen lépett pályára második BL-elitkörös mérkőzésén a Haladás futsalcsapata. A spanyolok a hajrában szerezték meg a győztes találatot.

2021. december. 02., 21:29
Futsal BL: Nem bírt a Haladás a Benficával
Futsal BL: Nem bírt a Haladás a Benficával

A világ egyik legjobb csapata volt a bajnoki címvédő Haladás futsalosainak ellenfele a BL elitkörében.

2021. december. 02., 09:54
Visszavágtunk a bosnyákoknak

Turzó József csapata 5-2-es sikert aratott az Eb-résztvevő Bosznia-Hercegovina ellen a budapesti felkészülési találkozón. A szünetre már egygólos előnnyel mehetett válogatottunk és bár a második félidőben úgy tűnt, a bosnyákok dominálnak, sikerült felvenni velük a versenyt és újabb három gólt szerezni.

2021. november. 16., 22:44
Kétszer is fölényes győzelmet aratott Moldova ellen U19-es válogatottunk

Miután hétfőn 10-0-ra felülmúlta Moldova csapatát a magyar U19-es futsalválogatott, kedden ismét összecsapott a két együttes. A második félkészülési mérkőzés is fölényes magyar sikert, 9-2-es győzelmet hozott.

2021. november. 16., 19:32
Fordított és nyert a bosnyák válogatott Budapesten

A vezetést az újonc Bíró Attila szerezte meg a Bosznia-Hercegovina elleni felkészülési mérkőzésen. A budapesti találkozón aztán fordítottak és 2-1-re nyertek a vendégek. A visszavágó kedden, 20.45-kor következik és az M4 Sport élőben közvetíti.

2021. november. 15., 19:13
Futsal: páros meccsek Angyalföldön

Férfi futsal A-válogatottunk és U19-es válogatottunk is pályára lép jövő hétfőn és kedden a Sterbinszky Amália Sportcsarnokban.

2021. november. 09., 20:30
Lisszabonba utazik a BL-elitkörben a Haladás
Lisszabonba utazik a BL-elitkörben a Haladás

A Haladás a futsal Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között a portugál Benficával, a spanyol Levantéval és az ukrán Uragan Ivano-Frankivsk együttesével mérkőzik meg.

2021. november. 03., 15:32
Újabb Haladás-győzelem a futsal BL-ben
Újabb Haladás-győzelem a futsal BL-ben

A Haladás 4-3-ra legyőzte csütörtökön a lengyel Record Bielsko-Biała együttesét a Futsal Bajnokok Ligája csoportkörében, és közel került a továbbjutás kiharcolásához.

2021. október. 28., 20:31
Női futsal: Győzelemmel zártuk az Eb-selejtezőt

Női futsalválogatottunk a hollandok elleni diadallal második helyen fejezte be a minszki Eb-selejtező tornát.

2021. október. 23., 16:04
Női futsal: Győzelem után vereség a minszki tornán

Nem tudott meglepetést okozni a magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezőtorna második fordulójában az oroszok ellen.

2021. október. 21., 19:02
A házigazdák legyőzésével rajtoltak női futsalosaink az Eb-selejtezőben

Frank Tamás csapata a házigazda fehérorosz válogatott ellen kezdte szereplését a Női Futsal Eb-selejtezőben. A találkozón gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, de hibáinkat kihasználva felzárkózott ellenfelünk. Végül fordulatos, izgalmas találkozón 5-4-es magyar siker született.

2021. október. 20., 20:19
Fehéroroszországban játszanak az Eb-ért a női futsalosok

Frank Tamás vezetésével a házigazdák mellett az orosz és a holland válogatottal mérkőzik meg női futsalcsapatunk Minskben, Eb-selejtező tornán.

2021. október. 19., 11:17
BL-főtáblára jutott a Haladás
BL-főtáblára jutott a Haladás

A szombathelyiek mindhárom csoportmérkőzésüket megnyerték a tiranai selejtezőben.

2021. augusztus. 26., 10:27
Futsal: Győzelemmel kezdett a Haladás
Futsal: Győzelemmel kezdett a Haladás

A Haladás futsalcsapata 5–1-re legyőzte a norvég Utleirát a Bajnokok Ligája albániai selejtezőcsoportjának első fordulójában.

2021. augusztus. 21., 20:33
Szoros meccseket hozott a futsalnyitány

A férfi futsal NB I 1. fordulójában a Veszprém 6-5-re legyőzte a címvédő Haladást, az MVFC Berettyóújfalu és az Újpest is egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

2021. augusztus. 18., 10:49
Csúcsrangadóval indul a futsal NB I

A bajnoki címvédő Haladás VSE az idei MK-győztes Veszprém otthonában lép pályára a férfi futsal NB I pénteki rajtján.

2021. augusztus. 13., 14:24
Futsal NB I: Az Aramisszal lett teljes a mezőny

A Ferencváros visszalépése után az előző idény egyik kiesője, az Aramis csatlakozott a férfi futsal NB I mezőnyéhez.

2021. augusztus. 09., 21:14
Futsal: díjazták az előző idény legjobbjait

A futsalszakág megválasztotta a férfi és a női futsal NB I legjobb játékosait, sportszakembereit. A férfiaknál Tatai József, a nőknél Tóth Nóra lett az idény legjobb futsalosa.

2021. augusztus. 09., 15:13
Megkezdi Eb-selejtezős felkészülését az U19-es futsalválogatott

Jövő márciusban játszanak az Eb-részvételért a magyar fiatalok.

2021. július. 23., 15:40
Új kihívások előtt a férfi futsalválogatott

A következő hónapokban csak felkészülési mérkőzések várnak férfi felnőtt futsalválogatottunkra, miközben a szakmai stáb keményen dolgozik azon, hogy a jövőben minél sikeresebb lehessen a nemzeti csapat.

2021. július. 23., 15:24
Futsal NB I: Rangadóval indul az idény

Az előző idény bajnoka, a Haladás az idei kupagyőztes, a Veszprém otthonában kezdi meg a férfi futsal NB I küzdelmeit augusztus 13-án.

2021. július. 21., 20:48
Futsal: A Haladásé a bajnoki cím

Az MVFC Berettyóújfalu a Magyar Kupa-döntő után a bajnoki döntőt is elbukta, az aranyéremért zajló párharcot megnyerő Haladás VSE első alkalommal lett a férfi futsal NB I aranyérmese.

2021. június. 09., 23:16
Futsal: Hatalmas csatában kupagyőztes a Veszprém

A Balaton Bútor FC Veszprém története során első alkalommal hódította el a futsal Magyar Kupát, miután a budapesti döntőben, a kétszer ötperces hosszabbítás végén három gólt szerezve 7-4-re legyőzte az MVFC Bererttyóújfalut.

2021. május. 23., 21:48
Futsal: A Veszprém és a Berettyóújfalu játszik a Magyar Kupáért

Szombaton kora délután lejátszották a férfi Futsal Magyar Kupa elődöntőit. Mindkét mérkőzésen érvényesült a papírforma, így vasárnap 19.30-tól a Balaton Bútor Veszprém és az MVFC Berettyóújfalu mérkőzik meg egymással az Elek Gyula Arénában a trófeáért.

2021. május. 22., 15:21
Kupadöntő előtt a férfi futsalosok

Szombaton az elődöntőket, vasárnap a döntőt rendezik meg a férfi Futsal Magyar Kupában. Az biztos, hogy nem lesz címvédés a sorozatban, a Haladás ugyanis nem jutott be a legjobb négy csapat közé.

2021. május. 21., 12:54
A végén előzött az MVFC

Az MVFC Berettyóújfalu kezdheti meg hazai pályán a férfi futsal NB I aranycsatáját, miután az utolsó fordulóban 5-2-re legyőzte az eddigi éllovas Haladást.

2021. május. 17., 12:13
Futsal: A DEAC nyerte a Női Magyar Kupát

Szoros meccset vívott egymással DEAC és az Astra a Női Futsal Magyar Kupa döntőjében az angyalföldi Sterbinszky Amália Sportcsarnokban, végül a debreceniek emelhették magasba a sorozat győztesének járó trófeát.

2021. május. 09., 14:58
Futsal: A DEAC és az Astra játssza a női kupadöntőt

A bajnoki cím várományosa, a DEAC és az egyik tavalyi döntős, az Astra lép pályára a Női Futsal Magyar Kupa vasárnapi fináléjában az angyalföldi Sterbinszky Amália Csarnokban.

2021. május. 08., 14:54
Futsal: Megvannak a kupadöntők helyszínei

A férfi Futsal Magyar Kupa döntőjét az Elek Gyula Arénában, a női finálét a Sterbinszky Amália Csarnokban rendezik meg.

2021. április. 27., 13:57
Nagy küzdelemben maradtunk alul Minszkben

Férfi futsalválogatottunk kétszer is egyenlített a házigazdák ellen, de a végét a fehérorosz válogatott bírta jobban, és végül 5-2-re megnyerte a mérkőzést, ezzel megszerezte a továbbjutást érő második helyet a csoportban.

2021. április. 13., 19:13
Itthon is túl nagy falat volt a kazah válogatott

Férfi futsalválogatottunk 6-1-es vereséggel zárta a világ legjobbjai között számon tartott kazah együttes elleni hazai Eb-selejtezőt, de továbbra is megvan az esélye a csoportból való továbbjutásra.

2021. április. 06., 16:28
A továbbjutásért játszik a férfi futsalválogatott

Kedden a kazahokat fogadja a Sterbinszky Amália Csarnokban, egy héttel később Fehéroroszországban lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen férfi futsalválogatottunk. A tét a csoportból való továbbjutás, amelyhez akár egy pont is elég lehet.

2021. április. 04., 19:38
Revánsot venne Izraelben a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk múlt héten fájó vereséget szenvedett Izraeltől Budapesten. Szerdán délután idegenben vehet revánsot a 7-3-as vereségért.

2021. március. 08., 13:56
Fájó vereség Izraeltől

Meglepetésre 7-3-ra legyőzte az izraeli válogatott a mieinket a futsal Eb selejtezőjében. Ezzel fontos pontokat veszítettünk el a csoportkörben.

2021. március. 03., 15:11
Nagy csatára készül a futsalválogatott

Izrael az Eb-selejtezőcsoportunk leggyengébb csapatának számít, de már megmutatta, hogy nem szabad félvállról venni.

2021. március. 02., 18:33
Futsal: Döntetlen a Fradi-Újpest, magabiztosan nyertek a bajnoksesélyesek

Megosztozott a pontokon az FTC és az Újpest a futsal NB I rájátszásának második fordulójában. A Haladás és az MVFC magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a felsőházban.

2021. február. 26., 09:17
Futsal: egy hét alatt két Eb-selejtező Izrael ellen

Március 3-án a Sterbinszky Amália Csarnokban, március 10-én Rishon Lezionban találkozik egymással a magyar és az izraeli futsalválogatott Eb-selejtezőn.

2021. február. 25., 13:42
Fontos lépést tett az Eb-részvétel felé a férfi futsalválogatott

Férfi futsalválogaottunk Rábl János és Pál Patrik góljával 2-1-re legyőzte a fehéroroszokat a Sterbinszky Amália Csarnokban rendezett Eb-selejtezőn.

2021. február. 03., 15:51
Kulcsfontosságú Eb-selejtező előtt a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk február 3-án, szerdán 14.00 órakor a fehéroroszokat fogadja Európa-bajnoki selejtezőn az angyalföldi Sterbinszky Amália Csarnokban.

2021. január. 27., 22:56
A Benficával játszik az MVFC Berettyóújfalu
A Benficával játszik az MVFC Berettyóújfalu

Elkészítették a futsal Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. A magyar bajnok MVFC Berettyóújfalu a portugál Benfica otthonában lép pályára.

2021. január. 21., 17:17
Európa legjobb 16 csapata között a Berettyóújfalu
Európa legjobb 16 csapata között a Berettyóújfalu

A magyar bajnok 2-0-ra legyőzte az Omonia Nicosiát a futsal Bajnokok Ligájában, és bejutott a nyolcaddöntőbe.

2021. január. 17., 12:42
Becsülettel helyt állt Kazahsztánban a futsalválogatott

A tömeges megbetegedések miatt erősen tartalékos férfi futsalválogatottunk nem tudta megnehezíteni a világ legjobbjai közé tartozó kazah együttes dolgát a szerdai Eb-selejtezőn Nur-Szultánban, de végig becsülettel küzdött az 5-0-s hazai sikerrel zárult összecsapáson.

2020. december. 09., 16:18
Futsal BL: Ciprusra utazik a magyar bajnok
Futsal BL: Ciprusra utazik a magyar bajnok

Az MVFC Berettyóújfalu az Omonia Nicosiát kapta ellenfélnek a futsal Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata között.

2020. december. 09., 15:28
Futsal: a koronavírus állította össze az Eb-selejtezős keretet

A magyar futsalválogatott szerdán délután Kazahsztánban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn, az utazás előtt egy teljes keretnyi játékos dőlt ki koronavírus-fertőzés miatt.

2020. december. 06., 18:57
Kazahsztánban kezdi meg az Eb-selejtezőket a futsalválogatott
Frissült
Futsal Férfi A
Kazahsztánban kezdi meg az Eb-selejtezőket a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk december 9-én, szerdán megkezdi szereplését az Európa-bajnoki selejtező csoportjában, első ellenfele a világelithez tartozó kazah válogatott lesz. A csütörtökön megkezdődött budapesti összetartást alatt egy játékos pozitív koronavírustesztet produkált, ezért őt és két közvetlen kontaktnak számító másik játékos elhagyta az edzőtábort.

2020. december. 04., 13:34
Futsal Magyar Kupa: MVFC-FTC a negyeddöntőben

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása, hat élvonalbeli és két másodosztályú csapat van még talpon a sorozatban.

2020. december. 03., 14:05
Győzelemmel hangolt a BL-re az MVFC
Győzelemmel hangolt a BL-re az MVFC

Folytatódott a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu menetelése a futsal NB I-ben. A címvédő szoros sikerrel főpróbázott a hétvégi BL-mérkőzése előtt.

2020. november. 24., 18:48
Nagy csatában maradt alul a futsalválogatott

Kiegyenlített, pörgős felkészülési mérkőzést játszott férfi futsalválogatottunk a nálunk magasabban jegyzett ukrán válogatottal Debrecenben, a vendégek 2-1-re megnyerték a találkozót.

2020. november. 09., 21:21
Az ukránokkal főpróbázik a férfi futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk hétfőn 19.00-kor, kedden 12.30-kor mérkőzik meg az ukrán válogatottal a debreceni Főnix Csarnokban.

2020. november. 05., 15:01
Elkészült a Futsal Magyar Kupa sorsolása

November 4-én mérkőznek meg egymással a csapatok a Futsal MK 3. fordulójában.

2020. október. 28., 13:37
Grúz-magyar párharc a futsal BL-ben
Grúz-magyar párharc a futsal BL-ben

Az UEFA elkészítette a férfi futsal Bajnokok Ligája selejtezőkörének sorsolását. Az MVFC Berettyóújfalu grúz riválist kapott.

2020. október. 27., 17:09
Meg sem állt 11-ig a Haladás

A szombathelyiek az Aramis ellen rendeztek gólfesztivált a férfi futsal NB I 7. fordulójában.

2020. október. 20., 11:42
Futsal NB I: Gólcsúcs a derbin, már csak a Haladás veretlen

A Veszprém legyőzésével élre állt a Haladás a férfi futsal NB I-ben.

2020. október. 06., 10:11
Mesterötös és bajnokverés a futsal NB I-ben

A férfi futsal NB I hétvégi rangadóján a Haladás legyőzte a címvédő MVFC Berettyóújfalut. Élen a nyolc gólt szerző Veszprém.

2020. szeptember. 29., 09:57
Futsal: Nem hibáztak a nagyok

A 3. fordulót rendezték a férfi futsal NB I-ben, de ez már a negyedik kör volt a bajnokságban, mert a nyolcadik fordulót múlt hétre előrehozták. Két csapat továbbra is hibátlan, kettő pedig pont nélkül áll.

2020. szeptember. 22., 10:31
Futsalbajnokik a televízióban!

A mostani hétvégétől rendszeresen feltűnnek a televízió képernyőjén a férfi NB I-es futsalbajnokik. A mostani hétvégén két összecsapást is közvetít az M4 Sport+.

2020. szeptember. 18., 14:14
Futsal: Nagyon nehéz Eb-selejtezős csoportba került a válogatott

Elkészült a 2022-es férfi futsal Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolása. A magyar válogatott két roppant erős ellenféllel, a kazah és a fehérorosz csapattal is megmérkőzik.

2020. szeptember. 02., 14:18
Futsal NB I: 32 gól a nyitányon

Hosszú idő után tért vissza az élet a futsalpályákra, a férfi NB I első fordulójában az esélyesek érvényesítették a papírformát.

2020. szeptember. 01., 14:57
Péntektől visszatér az élet a futsalpályákra

Kezdődik a férfi NB I-es bajnokság, az első mérkőzésen a két zöld-fehér csapat, az FTC-Fisher Klíma a Haladást fogadja.

2020. augusztus. 27., 14:54
Határozott intézkedések a labdarúgás védelmében

Az MLSZ fokozza a védekezést a járvánnyal szemben. A szervezet elnöksége szerdai ülésén olyan szabályokat alkotott, amelyek alkalmazkodnak a rendkívüli helyzethez, hatékonyan védik a sportág szereplőit és megóvják a versenysemlegesség elvét is.

2020. augusztus. 26., 18:37
Futsal NB I: zöld-fehér rangadó a nyitányon

Augusztus 3-án elkészült a hazai futsalbajnokságok sorsolása, augusztus végén pedig kezdetét veszi az új idény.

2020. július. 30., 15:29
Nemzetközi kupainduló az MVFC a futsalosoknál
Nemzetközi kupainduló az MVFC a futsalosoknál

Az MLSZ elnöksége a 2020-2021-es UEFA Futsal BL-sorozatra az MVFC Berettyóújfalu sportszervezetet nevezi. Mivel az idei szezon a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt, a bajnokságot nem fejezték be a csapatok. A Berettyóújfalu csapata volt a bajnok a 2019-ben, és ők vezették az idén félbeszakított bajnokságot is.

2020. július. 15., 14:55
Alasztics Marcell - villámkarrier a futsalpályán

A magyar futsalválogatott kapusa, Alasztics Marcell 18 éves koráig egyáltalán nem gondolta, hogy valaha a futsalban épít karriert, de végül a váltás hozta meg számára a gyerekkora óta remélt sportsikereket.

2020. április. 30., 21:00
Rábl János: félbeszakadt olasz meló

A férfi futsalválogatott egyetlen légiósa Olaszországból tért haza a koronavírus-járvány berobbanása után.

2020. április. 03., 18:48
A Haladás nagy csatában hódította el a futsal Magyar Kupát

A szombathelyiek saját közönségük előtt kétgólos előnyt szereztek a mérkőzés elején, de a Berettyóújfalu a szünetre egyenlített. A második félidei Haladás-gólokra viszont már nem érkezett válasz a másik oldalról.

2020. február. 23., 16:55
Futsal: Szekszárdra került a Magyar Kupa-serleg

Az Agenta Girls Szekszárd hódította el a női futsal Magyar Kupát, miután a vasárnapi fináléban 4-3-ra legyőzte a címvédő Astra Bulls csapatát a szombathelyi Aréna Savariában.

2020. február. 23., 13:35
Futsal Magyar Kupa: mindkét címvédő döntőbe jutott Szombathelyen

Szombaton lejátszották a női és férfi futsal Magyar Kupa-elődöntőket a szombathelyi Aréna Savariában. A nőknél az Astra Bulls és a Szekszárd, a férfiaknál a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu csapatai jutottak a vasárnapi döntőbe.

2020. február. 22., 19:50
Szombattól Szombathelyen küzdenek a Magyar Kupáért a férfi és női futsalosok

Szombaton a férfi és női elődöntőket, vasárnap a két finálét rendezik a futsal Magyar Kupában Szombathelyen, az Aréna Savariában.

2020. február. 20., 13:06
Hibátlanul lett csoportgyőztes a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk harmadik mérkőzését is megnyerte a litvániai Eb-selejtező tornán: 4-1-re diadalmaskodott a házigazdák ellen, így jövőre a csoportküzdelmekben folytatja szereplését a sorozatban.

2020. február. 01., 20:37
Török-veréssel kerültünk közel a csoportgyőzelemhez

Férfi futsalválogatottunk a litvániai Eb-selejtező torna második játéknapján a törökök ellen lépett pályára. A magyar csapat végigtámadta a találkozót, és 3-0-s győzelmével nagy lépést tett a célként kitűzött csoportgyőzelem felé.

2020. január. 30., 17:10
Magabiztos sikerrel kezdtük az Eb-selejtező tornát

Férfi futsalválogatottunk magabiztos, ötgólos győzelmet aratott az északírek elleni Eb-selejtezőn a Jonava Arénában. Folytatás csütörtökön, Törökország ellen.

2020. január. 29., 16:56
Győzelem az elvárás az első Eb-selejtezőn

Férfi futsalválogatottunk szerdán délután, magyar idő szerint 15.00 órakor megkezdi szereplését a litvániai Eb-selejtező körben. A cél a magabiztos győzelem az északírek ellen.

2020. január. 28., 19:04
Eb-selejtezőre utazik a férfi futsalválogatott

A Turzó József vezette férfi futsalválogatott célja egyértelmű: a csoportgyőzelem megszerzéséért utazik Litvániába.

2020. január. 24., 15:19
Győzelemmel zártuk az ukrán tornát
Frissült
Futsal Női A
Győzelemmel zártuk az ukrán tornát

Egyenlő felek találkoztak az ukrajnai felkészülési kupa magyar szempontból utolsó mérkőzésén. A hasonló szinten futsalozó cseh és magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott egymással, az ötödik helyet a magyar csapat hatosrúgásokkal szerezte meg - tehát egy vereség, egy döntetlen és egy győzelem a keret mérlege.

2020. január. 15., 12:31
Izzasztó mérkőzésen döntetlen a finnek ellen

Az első félidőben nem született gól, a második játékrészben viszont mindkét csapat betalált, így 1-1-es eredményt ért el a női futsalválogatott a finn együttessel szemben.

2020. január. 13., 14:30
Vereséggel rajtolt a női futsalválogatott Lvivben

Női futsalválogatottunknak nem sikerült bravúrt elérnie az ukrajnai felkészülési torna nyitómérkőzésén. A házigazdák a szünet előtt vezetést szereztek, a második játékrészben pedig gyorsan betaláltak, ami megfogta csapatunkat. A vége 5-1-es hazai siker lett.

2020. január. 12., 20:26
Európa elitje csap össze Ukrajnában

Az UEFA-ranglista top 10 női futsalválogatottja közül öt vesz részt a lvivi kupán. Első ellenfelünk a negyedik helyezett ukrán együttes lesz vasárnap; az ukránok ellen a saját, támadó játékunkkal készülünk.

2020. január. 12., 08:52
Két győzelem, két vereség Porecben

Férfi U19-es futsalválogatottunk szombattól keddig egy ötcsapatos nemzetközi tornán vett részt a horvátországi Porecben.

2020. január. 07., 19:57
Futsal: Előrelépett a férfi és a női válogatott is
Frissült
Futsal Férfi A
Futsal: Előrelépett a férfi és a női válogatott is

A 2019-es év egy nem túl sikeres spanyolországi túrával indult és az oroszok legyőzésével zárult a férfi futsalválogatott számára, közben vb-selejtezőn is játszott Turzó József csapata. A férfi U19-es válogatott lejátszotta első tétmeccseit az év elején, a női válogatott pedig négy meccsen négy győzelmet aratott az év második felében. Visszatekintés a futsalválogatottak évére.

2019. december. 21., 12:10
Futsal: Őrült meccs Budaörsön, Fradi-siker az évzárón

A férfi futsal NB I-ben a 2019-es év utolsó bajnoki mérkőzéseit. Tizennégy forduló után a címvédő MVFC Berettyóújfalu hat pont előnnyel vezeti a tabellát a Haladás előtt.

2019. december. 21., 10:13
Fölényes sikerrel tornagyőztes a válogatott

Női futsalválogatottunk a szlovákokat is magabiztosan verte Ostravában, és két győzelemmel az élen végzett a csehországi Visegrádi Nemzetek Tornáján.

2019. december. 09., 20:09
Megnyerte a Visegrádi Tornát az U19-es futsalválogatott

Frank Tamás csapata a csehek vasárnapi legyőzése után hétfőn a szlovákok ellen is diadalmaskodni tudott Ostravában.

2019. december. 09., 15:28
Gólt sem kaptunk Csehországtól

A női futsalválogatott 4-0-ra legyőzte Csehországot a Visegrádi Négyek Tornán.

2019. december. 08., 21:03
Bravúros orosz-veréssel zárta az évet a futsalválogatott

Dávid Richárd mindkét félidőben szerzett egy-egy szép gólt az oroszok elleni felkészülési mérkőzésen Veszprémben, a vendégek viszont csak egyszer vették be a kapunkat, így a magyar csapat 2-1-re legyőzte a világ egyik legjobbját.

2019. december. 03., 19:46
Közel álltunk a bravúrhoz az oroszok ellen

Férfi futsalválogatottunk 3-2-es vereséggel zárta az oroszok elleni felkészülési mérkőzést Veszprémben.

2019. december. 02., 22:42
Világklasszisok ellen zárja az évet a futsalválogatott

Turzó József csapata hétfőn és kedden a világ élmezőnyébe tartozó orosz csapat ellen lép pályára Veszprémben.

2019. december. 01., 13:45
Szerbia-Magyarország: Győzelem a visszavágón is

Fordulatos, közönségszórakoztató mérkőzésen győzte le Szerbiát a női futsalválogatott. Habár a magyar csapat szerzett vezetést, ellenfelünk háromszor is kiegyenlített, végül Szalkai Kitti szépségdíjas gólja döntött - a végeredmény 5-4-es magyar siker lett.

2019. november. 17., 20:43
Futsal Magyar Kupa: a 2. forduló párosítása

Elkészült a férfi futsal Magyar Kupa 2. fordulójának párosítása, a tét a legjobb nyolc közé jutás.

2019. november. 15., 15:46
Döntetlennel debütált az U17-es futsalválogatott

Végig uralta a játékot Szlovákia ellen a magyar korosztályos futsalválogatott, amely először szerepelt nemzetközi mérkőzésen.

2019. november. 10., 17:05
Litvániában játssza első Eb-selejtezőit a futsalválogatott

Turzó József együttese a házigazdák mellett a törökökkel és az északírekkel került egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportba.

2019. november. 07., 17:33
Megyei futsal U-11, U-13, U-15 versenykiírások
Megyei futsal U-11, U-13, U-15 versenykiírások

Az idei szezonban U-11, U-13 és U-15 korosztályokban, tornarendszerben kerülnek megrendezésre a Fejér Megyei Futsal Bajnokságok. Nevezési határidő: 2019. november 15. péntek, 12:00.

2019. november. 05., 12:28
Szép játék, de vereség Olaszország ellen

Játékban felvettük a versenyt a kontinens elitjéhez tartozó olasz válogatottal, de a házigazdák négy góljára csak eggyel tudtunk felelni. Ez azt jelenti, hogy nem jutottunk tovább a vb-selejtező elitkörébe.

2019. október. 27., 18:28
Vb-selejtező: Vereség a második körben

A gól nélküli első félidőt követően 2-0-ra legyőzte a magyar válogatottat a fehérorosz csapat a futsal-világbajnokság selejtezőjében. A továbbjutáshoz bravúrra lenne szükség Olaszország ellen.

2019. október. 25., 18:30
Futsalválogatott: Tét a vb-selejtező elitkör

Kőkemény ellenfeleken át vezet az út a futsal-világbajnokságra: Turzó József válogatottja négy nap alatt Angliával, Fehéroroszországgal és Olaszországgal is selejtezőt vív.

2019. október. 23., 21:00
Futsal: világsztárok ellen játszik a BL-ben a magyar bajnok
Futsal: világsztárok ellen játszik a BL-ben a magyar bajnok

Az MVFC Berettyóújfalu kedden megkezdi szereplését a futsal Bajnokok Ligájában.

2019. október. 07., 14:50
Hármas élmezőny alakult ki a futsal NB I-ben

A válogatottak sorával felálló Rubeola-Veszprém duó viszont gyengélkedik, és máris leszakadóban van a középmezőnytől.

2019. október. 01., 13:52
Fölényes sikerrel zártuk a Visegrádi Négyek Tornát

Férfi futsalválogatottunk remek játékkal 7-1-re legyőzte a szlovákokat a lengyelországi viadal utolsó játéknapján, a lengyelországi Krosnóban.

2019. szeptember. 25., 18:54
Visegrádi Négyek Torna: vereség a második játéknapon

Egy nappal a csehek elleni 2-2-es döntetlen után férfi futsalválogatottunk 4-1-es vereséget szenvedett a házigazda lengyelektől Krosnóban.

2019. szeptember. 24., 21:29
Döntetlennel kezdtük a Visegrádi Négyek Tornát

Férfi futsalválogatottunk vezetett is, hátrányban is volt, végül 2-2-t játszott a csehekkel a lengyelországi Krosnóban.

2019. szeptember. 23., 21:57
Lengyelországban főpróbázik a vb-selejtezőre a futsalválogatott

Az idei Visegrádi Négyek Tornát Lengyelország rendezi, a magyar férfi futsalválogatott számára ez a három mérkőzés lesz az októberi, olaszországi vb-selejtező előtti utolsó felkészülési teszt.

2019. szeptember. 18., 12:44
Nincs már hibátlan csapat a futsal NB I-ben

A férfi futsal NB I-ben három fordulót rendeztek eddig, de már egyik csapat sem hibátlan, veretlen együttesből is csak kettő van.

2019. szeptember. 11., 11:32
Futsal: Megválasztották az elmúlt idény legjobbjait

A nagypályához hasonlóan a hazai futsaltársadalom is minden évben megválasztja az adott bajnokság legjobban teljesítő játékosait, futsalszakembereit. A 2018-2019-es idény ebből a szempontból a férfiaknál a Haladás fölényét hozta.

2019. augusztus. 29., 11:36
Futsal: Rangadót nyert a címvédő az NB I-es nyitányon

A címvédő Berettyóújfalu legyőzte a Haladást a futsal NB I nyitányán. A most rajtoló új idényben egy új, heti rendszerességgel jelentkező televíziós magazinműsor foglalkozik a férfi futsalbajnoksággal az M4 Sporton, és az MLSZ YouTube-csatornáján is hétről hétre megjelennek a bajnoki meccsek összefoglalói.

2019. augusztus. 27., 09:19
Augusztus 5-éig lehet nevezni a regionális futsalbajnokság(ok)ra
Augusztus 5-éig lehet nevezni a regionális futsalbajnokság(ok)ra

Ezúton értesítjük a sportszervezeteket, hogy 2019. augusztus 5-éig lehet nevezni az MLSZ-központ által kiírt és hét megye által szervezendő 2019/2020. évi férfi felnőtt regionális futsalbajnokság(ok)ra. A nevezéseket az MLSZ informatikai rendszerén (IFA-rendszer) keresztül kell benyújtani; a pontvadászat a futsal fülön és az MLSZ versenyei között található.

2019. július. 24., 08:39
Komoly ellenfeleket fogad a Berettyóújfalu a BL-ben
Komoly ellenfeleket fogad a Berettyóújfalu a BL-ben

Sorsoltak a futsal Bajnokok Ligájában. Spanyol, kazah és orosz ellenfelet kapott a magyar bajnok.

2019. július. 04., 15:10
BL-házigazda lesz a Berettyóújfalu
BL-házigazda lesz a Berettyóújfalu

A futsal Bajnokok Ligája alapkörében szerepelhet hazai pályán a magyar bajnok. Októberben az elitkörért három ellenféllel kell megküzdenie a csapatnak.

2019. június. 26., 13:21
Futsal: Az MVFC Berettyóújfalu az új bajnok
Futsal: Az MVFC Berettyóújfalu az új bajnok

Az idény utolsó meccsén eldőlt, hogy az MVFC Berettyóújfalu az új bajnok a férfi futsalbajnokságban.

2019. június. 13., 11:28
Futsal: egyenlített a Haladás, kiesett a BME

A szombathelyiek válogatott játékosaik góljaival múlták fölül a Berettyóújfalut.

2019. június. 04., 00:06
A Haladás és a Berettyóújfalu játssza a bajnoki döntőt

Véget ért a férfi futsalbajnokság második szakasza, kialakultak a helyosztók párosításai.

2019. május. 28., 15:01
Fiú futsal: A tét már a legjobb négy közé jutás
Fiú futsal: A tét már a legjobb négy közé jutás

Az országos fiú futsal bajnokságokban valamennyi korosztályban (U11, U13 és U15) a középdöntős selejtezőket követően kialakult a legjobb nyolc, azaz a középdöntők mezőnye. Pest megyéből kvázi három együttes van még versenyben.

2019. május. 17., 17:34
Másodszor is legyőztük a dánokat

A pénteki 3-0-ás győzelem után szombaton 3-2-re nyert a dán válogatott ellen futsalcsapatunk a Gabányi-sportcsarnokban.

2019. április. 27., 19:47
Háromgólos futsalsiker a dánok ellen

Megfiatalított férfi futsalválogatottunk az első félidőben nehezen találta a ritmust a dánok ellen, de végül magabiztosan, kapott gól nélkül győzte le ellenfelét a budapesti Gabányi-csarnokban rendezett felkészülési találkozón.

2019. április. 27., 19:44
Női futsal: ígéretes játék, de vereség Oroszország ellen

Az Eb-bronzérmes orosz válogatott ellen léptek pályára női futsalosaink. Válogatottunk a vezetést is megszerezte, majd egyenlítettek az oroszok. A második félidőben ellenfelünk használta ki jobban helyzeteit és nyert 3-2-re.

2019. április. 26., 19:47
Megfiatalított keret fogadja a dánokat

Férfi futsalválogatottunk a múlt héten még Porecben vett részt nemzetközi tornán, pénteken és szombaton pedig már a dánokat fogadja felkészülési mérkőzésen a budapesti Gabányi-csarnokban.

2019. április. 25., 10:44
Női futsal: Budapesten fogadjuk az Eb-bronzérmest

Női futsalválogatottunk több év után játszik ismét hazai nemzetközi mérkőzést, Budapesten pedig története során első alkalommal lép pályára.

2019. április. 18., 14:09
A svédek legyőzésével zárt Porecben a futsalválogatott

Turzó József együttese 5-2-re legyőzte a svédeket a horvátországi nemzetközi torna utolsó játéknapján.

2019. április. 17., 10:19
Javított Porecben a futsalválogatott

A horvátországi nemzetközi torna második játéknapján 5-3-ra nyert Tadzsikisztán ellen a magyar futsalválogatott.

2019. április. 14., 22:06
Vereséggel kezdett Porecben a futsalválogatott

Férfi futsalválogatottunk a montenegróiak ellen kezdte meg szereplését a Futsal Week tavaszi tornáján, a horvátországi Porecben.

2019. április. 14., 10:54
Poreci tornára utazott a férfi futsalválogatott

Turzó József együttese visszatért tavalyi tornagyőzelme helyszínére, ezúttal egy négy csapatos viadalon vesz részt.

2019. április. 12., 09:35
Futsal U19: Elfogyott az erőnk az Eb-selejtező végére

U19-es futsalválogatottunk lejátszotta utolsó Eb-selejtező mérkőzését Tbilisziben. A szünetben még vezettünk a törökök ellen, a vége azonban sima vereség lett.

2019. március. 27., 14:34
Futsal: Megérdemelt spanyol siker Tbilisziben

U19-es futsalválogatott nem tudta borítani a papírformát a spanyolok elleni Eb-selejtezőn, a Tbilisziben rendezett torna második játéknapján.

2019. március. 25., 14:06
Futsal: Győzelemmel kezdtük az U19-es Eb-selejtezőt

Frank Tamás együttese magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott a házigazdák ellen a Tbilisziben rendezett Eb-selejtező torna első játéknapján.

2019. március. 24., 21:14
Vasárnaptól az Eb-szereplésért játszik az U19-es futsalválogatott

Csütörtökön megkezdődnek az első hivatalos U19-es futsal Európa-bajnokság georgiai selejtezőjének küzdelmei, a magyar válogatott az első fordulóban a házigazdákkal játszik.

2019. március. 23., 09:35
Másodszorra is döntetlen a belgák ellen

U19-es futsalválogatottunk a keddi 4-4-as döntetlen után szerdán is összemérte erejét a belgákkal Csömörön, és ismét döntetlent ért el.

2019. március. 06., 20:06
A belgák ellen főpróbázik az U19-es futsalválogatott

Március végén Grúziában lép pályára Eb-selejtező tornán a férfi U19-es válogatott. A tétmeccsek előtti utolsó felkészülési mérkőzéseit a csömöri csarnokban játssza Frank Tamás együttese.

2019. március. 04., 13:59
Futsal: A Berettyóújfalu a férfi Magyar Kupa győztese

A férfi Futsal Magyar Kupa szigetszentmiklósi döntőjében a Veszprém vezetést szerzett ugyan, de az MVFC Berettyóújfalu fordított, majd a 2-2-es döntetlennel végződő rendes játékidőt követő hosszabbításban két gólt szerezve 4-3-ra megnyerte a mérkőzést, ezzel elhódította a kupagyőztesnek járó serleget.

2019. február. 24., 16:58
Futsal: Az Astra nyerte a női Magyar Kupát

Az Astra és a címvédő Tolna-Mözs összecsapásán 30 percen keresztül 0-0 volt az állás, de az utolsó 10 percben a kiskunfélegyházi csapat két gólt szerezve eldöntötte a találkozót, és megnyerte a női Futsal Magyar Kupát.

2019. február. 24., 13:39
Futsal Magyar Kupa: a Berettyóújfalu és a Veszprém játssza a férfi döntőt

A nőknél a címvédő Tolna-Mözs és az Astra vívja a futsal Magyar Kupa döntőjét, míg a férfiaknál az MVFC Berettyóújfalu ellenfele a Veszprém lesz vasárnap a szigetszentmiklósi sportcsarnokban.

2019. február. 23., 19:36
Futsal: Kettős címvédés is előfordulhat a Magyar Kupában

Szombaton és vasárnap rendezik a női és férfi futsal Magyar Kupa négyes döntőjét a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. Az első napon a négy elődöntőt, a másodikon a két finálét játsszák le. A nőknél és a férfiaknál is tagja a mezőnynek a tavalyi MK-győztes, de közös bennük, hogy egyikük sem számít favoritnak a négyes döntő előtt.

2019. február. 21., 14:21

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS