Hírek

Hírek: női NB I

B. Nagy Zoltán Regionális női futsalbajnokság: salgótarjáni címvédés Üllőn

Április 7-én, nagypénteken befejeződött a B. Nagy Zoltán Regionális női futsalbajnokság 2022/2023-as szezonja. Az idei év címvédést hozott, hiszen a Salgótarján együttese megismételte tavalyi elsőségét, az ezüstérmes pozícióban a Kerekegyháza, míg bronzérmesként a szigethalmi Amazon Foci II. számú együttese zárt.

2023. április. 13., 14:59
Pest Megyei Futsal7végék: a negyeddöntőket rendezik a férfiaknál

Az idei harmadik játékhétvége következik a Pest Megyei Futsal7végéken; január 21-én és 22-én 12 helyszínen 204 mérkőzésre kerül sor. A 22. Pest Megyei (férfi felnőtt) Futsal7vége keretében – két helyszínen – a negyeddöntőket rendezik meg. Szombaton 16:20-tól az A-csoport Mogyoródon, a Grosics Gyula Sportcsarnokban, míg a másik, B-jelű négyes vasárnap 15:45-től Monoron küzd meg az elődöntőbe jutásért.

2023. január. 18., 11:19
Pest megyei női futsalbajnokság: az aranyérmes Salgótarján egyértelműen nyert Pest megyével

Május 1-jén, vasárnap Turán, a városi sportcsarnokban a felsőházi küzdelmek utolsó fordulójával véget ért a Pest megyei női futsalbajnokság, amelynek küzdelmeit magabiztos teljesítménnyel Salgótarjáni Völgyváros Egyesület hölgykoszorúja nyerte meg, megelőzve a 2. helyen záró Dévaványa és a bronzérmes Kelen II. együtteseit. A felsőházi hatos tagja volt még a Cageball Warriors Pinkbull, valamint az Amazon I. és II. gárdája is. Összességében elmondható, hogy valamennyi résztvevő sportszervezet örült a Pest megyei szervezésű bajnokságnak, mert többjük elmondása szerint nem tudtak volna máshol játszani, ha nincs ez a verseny. Az első három helyen végzettek részére a díjakat – serlegeket, érmeket és okleveleket Gyetvai Péter, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság IÁB-irodavezetője adta át. A győztes együttes edzője, Bujtár Tamás kérésünkre készséggel értékelte a napokban befejeződött szezont.

2022. május. 05., 12:40

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS