Hírek

Hírek: férfi NB I

Férfi futsal NB I: A döntő és a bennmaradás a tét az utolsó fordulóban

A Kecskemét a rájátszás utolsó fordulójában a Veszprémet fogadja, és győzelem esetén, története során először biztosíthatja be helyét a férfi futsal NB I döntőjében, azonban ha hibázik, akkor a Berettyóújfalunak is van esélye a bajnoki fináléra, melyben a címvédő Szombathely már biztos résztvevő.

2024. május. 03., 21:40
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében

A 1. Futsal Club Veszprém 62-szeres magyar válogatott játékosa, Tatai József az mlsz.hu-nak adott interjújában futsal pályafutása mellett többek között arról is beszélt, csapatának el kell hinnie, hogy van esélye a sikerre, és ha szerencséjük van, akkor ismét elhódíthatják a férfi Magyar Kupa-trófeát a május 11-12-én sorra kerülő négyesdöntőben.

2024. április. 30., 18:39
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége
Frissült
férfi NB I
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége

A listavezető Haladás magabiztos győzelmet aratott Veszprémben, és a Berettyóújfalu is ötgólos sikert jegyzett Debrecenben, míg a Kecskemét Nyíregyházáról hozta el a három pontot a férfi futsal NB I rájátszásának kilencedik fordulójában.

2024. április. 30., 10:30
Futsal: a döntőért és a bennmaradásért is nagy a harc a hajrában

A címvédő és listavezető Haladás a rájátszás utolsó idegenbeli találkozóján Veszprémbe látogat, míg a Kecskemét a nyíregyháziak otthonában kerülhet közelebb a bajnoki döntőhöz a férfi futsal NB I péntektől hétfőig tartó 9. fordulójában.

2024. április. 25., 22:39
Erőt demonstrált a Haladás

Nem sikerült megismételnie legutóbbi bravúrgyőzelmét a ScoreGoal Kecskemétnek, amely Szombathelyen 6-0-ra alulmaradt a címvédő Haladással szemben, míg a pécsiek egy lépéssel közelebb kerültek a bennmaradáshoz a férfi futsal NB I rájátszásának hétfői nyolcadik fordulójában.  

2024. április. 22., 21:53
Férfi Futsal NB I: Rangadóval folytatódik a rájátszás

Az éllovas mögött mindössze egy ponttal lemaradó Kecskemét a listavezető és címvédő Haladás otthonába látogat, és hétfőn egy újabb bravúrral akár át is veheti a vezetést a férfi futsal NB I-ben. A felsőház további két összecsapásán a Veszprém Berettyóújfaluba, míg Nyíregyháza a DEAC otthonába látogat.

2024. április. 22., 13:21
Bajnoki döntőre hajt a válogatott legfiatalabb játékosa

Kajtár Mátyás, a ScoreGoal Kecskemét magyar válogatott játékosa már a szezon elején is úgy gondolta, hogy csapata képes lehet megcsípni a bajnoki dobogót. Most azonban, hogy a rájátszás hajrájához közeledve még mindig veretlen az együttese, döntőt játszana az elsőosztályú futsalbajnokságban. Előtte azonban válogatott meccsek várnak rá: szombattól egy három csapatos tornán vesz részt Sergio Mullor szövetségi kapitány együttesével.

2024. április. 11., 12:51
Közel a bajnoki döntőhöz a Kecskemét

Az éllovas Haladásnak Dróth Zoltán, míg az üldöző Kecskemétnek Bíró Attila duplája hozta el hazai pályán a hétfői sikert, előbbi a Nyíregyházát, utóbbi pedig a Berettyóújfalut múlta felül 3-2-re a férfi futsal NB I rájátszásának 7. fordulójában.

2024. április. 09., 11:49
Férfi futsal NB I: a hetedik fordulóhoz értek a rájátszás küzdelmei

A listavezető Haladás a Nyíregyházát, míg a második helyen álló Kecskemét a Berettyóújfalut fogadja, a kisebb hullámvölgyet maga mögött tudó Veszprém pedig a Debrecennek szeretne visszavágni hétfőn a férfi futsal NB I rájátszásának 7. fordulójában.

2024. április. 08., 14:43
Férfi futsal NB I – A címvédő és a Kecskemét is döntetlent játszott

A listavezető Haladás és a második helyen álló Kecskemét is 2-2-es döntetlent játszott a rájátszás hatodik fordulójában, így továbbra is kiélezett a mezőny a férfi futsal élvonalában a bajnoki címért vívott küzdelemben.

2024. március. 27., 13:30
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói

Pénteken elkezdődnek a férfi futsal NB I rájátszásának visszavágói, melyben a címvédő és listavezető Haladás a Berettyóújfaluhoz, a második helyen álló Kecskemét Debrecenbe, míg a felsőházban sereghajtó Veszprém a Nyíregyháza otthonába látogat.

2024. március. 22., 10:56
Férfi futsal NB I: Folytatódott a Kecskemét sikersorozata

A Scoregoal Kecskemét továbbra is veretlen a férfi futsal NB I rájátszásában, miután hétfőn 4-3-ra nyert a Veszprém otthonában, mindeközben a címvédő Haladás és a Berettyóújfalu is győzelmet aratott, így nem történt változás a bajnoki dobogón.

2024. március. 19., 00:46
Férfi futsal NB I – Visszavette elsőségét a Haladás

Ismét a címvédő Haladás került a tabella élére a férfi futsal NB I-ben, miután hazai pályán 7-2-re legyőzte a rájátszásban eddig nyeretlen Veszprémet, a korábbi listavezető Kecskemét pedig gól nélküli döntetlent játszott a Nyíregyháza együttesével.

2024. március. 13., 17:19
Férfi futsal NB I – A listavezető a Nyíregyházát, a címvédő a Veszprémet fogadja

A listavezető Kecskemét – amely hétfőn legyőzte a Haladást, ezzel pedig a tabella élére ugrott – a Nyíregyházát, míg a címvédő szombathelyiek pedig a három mérkőzés óta nyeretlen Veszprémet fogadják a férfi futsal NB I rájátszásának negyedik fordulójában.

2024. március. 07., 12:46
Legyőzte a címvédőt, ezzel listavezető a Kecskemét

A Haladás 4-3-ra kikapott a Scoregoal Kecskemét otthonában, a vendéglátók ezzel a sikerrel a tabella élére ugrottak a férfi futsal NB I rájátszásának hétfői harmadik fordulójában.

2024. március. 05., 10:43
Férfi futsal NB I - Több csapat is javítana a harmadik fordulóban

A felsőházban a Veszprém és a Berettyóújfalu nyeretlenül várja az egymás elleni összecsapást, az alsóházban pedig a PEAC javítana a mérlegén, ugyanis mindhárom csapat két vereséggel kezdte a férfi futsal NB I rájátszását. A harmadik fordulóban minden mérkőzésre hétfőn kerül sor.

2024. március. 04., 14:20
Férfi futsal NB I – Kecskeméti siker mellett a Nyírbátor és az Aramis is parádézott

A Kecskemét győzelmével rajtolt a férfi futsal NB I rájátszásának második fordulója, amelyben a Nyírbátor és az Aramis is hazai pályán gólparádézott, valamint a címvédő Haladás 4-4-es döntetlent játszott Nyíregyházán.

2024. március. 02., 17:27
Férfi futsal NB I: Nyíregyházára látogat a listavezető

A listavezető Haladás csütörtökön Nyíregyházára látogat, az egyetlen csapathoz, melytől az alapszakasz során kikapott, míg a Berettyóújfalu hazai pályán javíthat mérlegén a Kecskemét ellen a felsőházi rájátszás második fordulójában.

2024. február. 29., 15:00
Férfi Futsal NB I: A címvédő nyerte a felsőházi rangadót

Gólgazdag mérkőzésekkel rajtolt a rájátszás a férfi futsal NB I-ben. A Haladás továbbra is veretlen hazai pályán, a Kecskemét visszavágott a Debrecennek, valamint az alsóházi sereghajtó pontot mentett az Újpest otthonában.

2024. február. 27., 11:16
Futsal: Rábl János az év férfi játékosa, a nőknél tarolt a DEAC

A női és férfi futsalbajnokságok végén ebben az évben is megválasztották az idény legjobbjait.

2023. június. 17., 21:08
A Haladás a férfi futsal NB I aranyérmese

A szombathelyiek történetük során (és egyben sorozatban) harmadszor szerezték meg a bajnoki aranyérmet, miután a három nyert meccsig tartó döntő harmadik mérkőzésén 7-1-re legyőzték az MVFC Berettyóújfalut.

2023. június. 01., 23:25
Megválasztották az elmúlt év legjobb hazai futsalosait

A futsalszakág vezetői egyéni elismerésekről döntöttek: megválasztották az előző idény legjobb hazai futsalosait.

2022. július. 26., 14:55
Futsal NB I: Tizenkét csapattal indul az idény

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a férfi futsal NB I sorsolását. A legnagyobb változás az előző idényhez képest, hogy a 2022/2023-as évadban már tizenkét csapat vesz részt a bajnokságban.

2022. július. 18., 14:29
Futsal: Megvédte bajnoki címét a Haladás

A Magyar Kupa elhódítása után a bajnoki címet is megszerezte a Haladás, amely harmadszor is felülmúlt a Berettyóújfalut. A végeredmény 3-1 lett.

2022. június. 03., 18:33
Futsal: pénteken bajnok lehet a Haladás

Péntek délután 16.15-kor a harmadik mérkőzéssel folytatódik a futsal NB I döntője. Ha a Haladás nyer hazai pályán, megvédi bajnoki címét.

2022. június. 02., 13:06
Futsal: a bajnoki cím kapujában a Haladás

A Haladás megnyerte a bajnoki döntő második mérkőzését is, így pénteken biztossá válhat a címvédése.

2022. május. 30., 22:10
Futsal NB I: Előnyben a Haladás az aranycsatában

Csütörtökön megkezdődött a férfi futsal NB I aranyéremért zajló párharca, a rájátszást megnyerő Haladás 3-1-re győzni tudott az MVFC Berettyóújfalu ellen.

2022. május. 25., 20:23
Egységesen 12 csapat az első osztályokban

Az MLSZ elnöksége keddi online ülésén elfogadta a 2022-2023-as bajnoki és kupa-versenykiírásokat, illetve meghatározta a versenynaptárat. Az OTP Bank Liga lebonyolításában nincs jelentős változás, továbbra is 12 csapattal, három forduló lejátszásával július utolsó hétvégéjén rajtol, egy időben a másodosztállyal, amely két lépcsőben előbb 18, majd 16 csapatos formában folytatódik. A szezont az őszi katari világbajnokság mellett az az örömteli helyzet is befolyásolja, hogy jövő tavasszal több magyarországi pályán U17-es Európa-bajnokságot, a Puskás Arénában pedig Európa-liga-döntőt rendez a szövetség.

2022. január. 11., 20:34
Szoros meccseket hozott a futsalnyitány

A férfi futsal NB I 1. fordulójában a Veszprém 6-5-re legyőzte a címvédő Haladást, az MVFC Berettyóújfalu és az Újpest is egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

2021. augusztus. 18., 10:49
Csúcsrangadóval indul a futsal NB I

A bajnoki címvédő Haladás VSE az idei MK-győztes Veszprém otthonában lép pályára a férfi futsal NB I pénteki rajtján.

2021. augusztus. 13., 14:24
Futsal NB I: Az Aramisszal lett teljes a mezőny

A Ferencváros visszalépése után az előző idény egyik kiesője, az Aramis csatlakozott a férfi futsal NB I mezőnyéhez.

2021. augusztus. 09., 21:14
Futsal: díjazták az előző idény legjobbjait

A futsalszakág megválasztotta a férfi és a női futsal NB I legjobb játékosait, sportszakembereit. A férfiaknál Tatai József, a nőknél Tóth Nóra lett az idény legjobb futsalosa.

2021. augusztus. 09., 15:13
Futsal NB I: Rangadóval indul az idény

Az előző idény bajnoka, a Haladás az idei kupagyőztes, a Veszprém otthonában kezdi meg a férfi futsal NB I küzdelmeit augusztus 13-án.

2021. július. 21., 20:48
Futsal: A Haladásé a bajnoki cím

Az MVFC Berettyóújfalu a Magyar Kupa-döntő után a bajnoki döntőt is elbukta, az aranyéremért zajló párharcot megnyerő Haladás VSE első alkalommal lett a férfi futsal NB I aranyérmese.

2021. június. 09., 23:16
A végén előzött az MVFC

Az MVFC Berettyóújfalu kezdheti meg hazai pályán a férfi futsal NB I aranycsatáját, miután az utolsó fordulóban 5-2-re legyőzte az eddigi éllovas Haladást.

2021. május. 17., 12:13
Futsal: Döntetlen a Fradi-Újpest, magabiztosan nyertek a bajnoksesélyesek

Megosztozott a pontokon az FTC és az Újpest a futsal NB I rájátszásának második fordulójában. A Haladás és az MVFC magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a felsőházban.

2021. február. 26., 09:17
Meg sem állt 11-ig a Haladás

A szombathelyiek az Aramis ellen rendeztek gólfesztivált a férfi futsal NB I 7. fordulójában.

2020. október. 20., 11:42
Futsal NB I: Gólcsúcs a derbin, már csak a Haladás veretlen

A Veszprém legyőzésével élre állt a Haladás a férfi futsal NB I-ben.

2020. október. 06., 10:11
Mesterötös és bajnokverés a futsal NB I-ben

A férfi futsal NB I hétvégi rangadóján a Haladás legyőzte a címvédő MVFC Berettyóújfalut. Élen a nyolc gólt szerző Veszprém.

2020. szeptember. 29., 09:57
Futsal: Nem hibáztak a nagyok

A 3. fordulót rendezték a férfi futsal NB I-ben, de ez már a negyedik kör volt a bajnokságban, mert a nyolcadik fordulót múlt hétre előrehozták. Két csapat továbbra is hibátlan, kettő pedig pont nélkül áll.

2020. szeptember. 22., 10:31
Futsalbajnokik a televízióban!

A mostani hétvégétől rendszeresen feltűnnek a televízió képernyőjén a férfi NB I-es futsalbajnokik. A mostani hétvégén két összecsapást is közvetít az M4 Sport+.

2020. szeptember. 18., 14:14
Futsal NB I: 32 gól a nyitányon

Hosszú idő után tért vissza az élet a futsalpályákra, a férfi NB I első fordulójában az esélyesek érvényesítették a papírformát.

2020. szeptember. 01., 14:57
Péntektől visszatér az élet a futsalpályákra

Kezdődik a férfi NB I-es bajnokság, az első mérkőzésen a két zöld-fehér csapat, az FTC-Fisher Klíma a Haladást fogadja.

2020. augusztus. 27., 14:54
Határozott intézkedések a labdarúgás védelmében

Az MLSZ fokozza a védekezést a járvánnyal szemben. A szervezet elnöksége szerdai ülésén olyan szabályokat alkotott, amelyek alkalmazkodnak a rendkívüli helyzethez, hatékonyan védik a sportág szereplőit és megóvják a versenysemlegesség elvét is.

2020. augusztus. 26., 18:37
Futsal NB I: zöld-fehér rangadó a nyitányon

Augusztus 3-án elkészült a hazai futsalbajnokságok sorsolása, augusztus végén pedig kezdetét veszi az új idény.

2020. július. 30., 15:29
Futsal: Őrült meccs Budaörsön, Fradi-siker az évzárón

A férfi futsal NB I-ben a 2019-es év utolsó bajnoki mérkőzéseit. Tizennégy forduló után a címvédő MVFC Berettyóújfalu hat pont előnnyel vezeti a tabellát a Haladás előtt.

2019. december. 21., 10:13
Hármas élmezőny alakult ki a futsal NB I-ben

A válogatottak sorával felálló Rubeola-Veszprém duó viszont gyengélkedik, és máris leszakadóban van a középmezőnytől.

2019. október. 01., 13:52
Nincs már hibátlan csapat a futsal NB I-ben

A férfi futsal NB I-ben három fordulót rendeztek eddig, de már egyik csapat sem hibátlan, veretlen együttesből is csak kettő van.

2019. szeptember. 11., 11:32
Futsal: Megválasztották az elmúlt idény legjobbjait

A nagypályához hasonlóan a hazai futsaltársadalom is minden évben megválasztja az adott bajnokság legjobban teljesítő játékosait, futsalszakembereit. A 2018-2019-es idény ebből a szempontból a férfiaknál a Haladás fölényét hozta.

2019. augusztus. 29., 11:36
Futsal: Rangadót nyert a címvédő az NB I-es nyitányon

A címvédő Berettyóújfalu legyőzte a Haladást a futsal NB I nyitányán. A most rajtoló új idényben egy új, heti rendszerességgel jelentkező televíziós magazinműsor foglalkozik a férfi futsalbajnoksággal az M4 Sporton, és az MLSZ YouTube-csatornáján is hétről hétre megjelennek a bajnoki meccsek összefoglalói.

2019. augusztus. 27., 09:19
Futsal: egyenlített a Haladás, kiesett a BME

A szombathelyiek válogatott játékosaik góljaival múlták fölül a Berettyóújfalut.

2019. június. 04., 00:06
A Haladás és a Berettyóújfalu játssza a bajnoki döntőt

Véget ért a férfi futsalbajnokság második szakasza, kialakultak a helyosztók párosításai.

2019. május. 28., 15:01
Futsal: kettévált a bajnoki mezőny, sorsoltak a Magyar Kupában

Hétfőn véget ért a férfi futsal NB I alapszakasza, a 10 csapat a következő szakaszban két csoportban folytatja a bajnoki küzdelmeket. Kedden elkészült a második szakasz fordulóinak programja, valamint kisorsolták a férfi Magyar Kupa szigetszentmiklósi négyes döntőjének párharcait is.

2019. február. 12., 10:27
Futsal: Előny a Rába ETO-nál

A férfi futsal NB I aranyéremért zajló párharcának első meccsén a Rába ETO az első félidőben szerzett két góllal szerzett előnyt, majd a hajrában beállította a 0-3-as végeredményt. Folytatás hétfőn este, Győrben.

2018. június. 01., 21:40
Megkezdődik az aranycsata a futsal NB I-ben

A férfi futsal NB I utolsó szakaszához érkezett: megkezdődnek a helyosztó párharcok. Az aranyéremért a Rába ETO és a Berettyóújfalu küzd egymással, a párharc első meccsét pénteken 20.00 órakor rendezik, találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

2018. május. 31., 20:53

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS